Capgemini Academy
Experience the Experience
Bel ons phone 030 - 689 6600
 
 
 
Overzicht

Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen

vinkjeGroot
  • Cursus type:
  • Cursus code:
  • Cursus taal/materiaal:
  • Aantal dagen:
  • Kosten:
coursepageBorder

Korte Beschrijving

Heb je regelmatig een goed idee, maar durf je het niet aan het idee in te brengen in een vergadering? Of breng je vaker ideeën in, maar lukt het je niet anderen te overtuigen van jouw idee? Wel zie je anderen instemming krijgen op minder sterke ideeën.     

 

Doelstelling

Misschien heb je regelmatig een idee voor een betere aanpak, een slimmere technische oplossing, een kwaliteit- of procesverbetering. In deze competentietraining leer je jouw idee op een passende manier te communiceren. Daarbij is er zowel aandacht voor hoe je de boodschap afstemt op jouw publiek als voor de vorm die bij jou past. Tijdens de opleiding krijg je daarmee ook inzicht in je eigen stijl van communiceren. Na afloop van de opleiding: 

  • kun je je idee stellig communiceren
  • kun je jouw idee ondersteunen met argumenten die passen bij jouw publiek
  • ben je in staat adequaat om te gaan met vragen en weerstand
 

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor medewerkers die instemming op hun ideeën willen krijgen.

 

Werkvorm

Het individuele karakter van de opleiding zorgt ervoor dat deze aansluit bij jouw eigen praktijk en leerdoelen. Je werkt met praktijkopdrachten, opdrachten met collega’s, oefent in jouw eigen werksituatie, doet aan zelfreflectie en spart met uw begeleider. Wekelijks bespreek je de uitgevoerde opdrachten met je begeleider via telefoon of mail. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 3 (werk)dagen in een periode van maximaal 3 maanden, afhankelijk van je leerdoel en tijd.

 

Individueel boeken

Individueel boeken betekent: boek op een tijd die jou uit komt. Boek direct, of neem contact op om de data te selecteren die je het beste uitkomen. Je kunt ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies.
Bel voor een afspraak  phone 030 - 689 6600

 

Ingangsniveau

Voor deelname aan de opleiding is geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist.

 

Traject

Deze training staat niet op zich, maar maakt deel uit van verschillende van onze curricula.

Jij wilt de juiste opleidingskeuze maken en je optimaal ontwikkelen. Onze curricula helpen je daarbij. Benieuwd? Je vindt ze op de Curriculum pagina.

Wil je als IT-professional inzicht krijgen in je carrière en ontwikkelmogelijkheden, raadpleeg dan de Capgemini Carrière Coach.


 
home Opleiding