• De 365 Dagen Digitaal Scheurkalender 2023


  Hij er weer: De 365 Dagen Digitaal Scheurkalender 2023 is nu te bestellen op deze website. Na het grote succes van de voorgaande edities, die menig toiletmuur van een gezonde dosis IT en Technologie hebben voorzien, zijn we ook nu weer apetrots op het eindresultaat.

   

  Wat is de 365 Dagen Digitaal Scheurkalender?

  De 365 Dagen Digitaal Scheurkalender staat propvol IT en technologie kennis en is samengesteld door de experts van Capgemini. In deze scheurkalender leer je op een luchtige en vermakelijke wijze meer over onder andere IT-innovaties, data, cloud, customer experience en security. Daarnaast kun je ook dit jaar weer een flinke portie ‘nerd culture’ verwachten, met ieder weekend nieuwe weetjes voor vakidioten en tech-liefhebbers.

   

  Hoe bestel en ontvang je de kalender?

  Je bestelt de 365 Dagen Digitaal Scheurkalender eenvoudig via onderstaande button. De kalender is voor slechts €12,36 van jou en je betaalt geen verzendkosten. Over het algemeen heb je de kalender binnen een week in huis. Let op! De oplage van deze mooie scheurkalender is beperkt. Wil je hem niet missen? Bestel dan snel!

   

   

  Wil jij dit pareltje bij jou aan de muur hebben hangen? Bestel hem dan nu!

  Bestel de 365 Dagen Digitaal Scheurkalender 2023 nu voor slechts € 12,36 (ex. BTW)
  Product: 
  Course date
  Format: 2023-06-27 00