• Cyber Security speelt een steeds grotere rol in ons leven. Door de toename van innovatieve technologieën in ons privé-gebruik en het Nieuwe Werken dat tegenwoordig massaal in bedrijven wordt toegepast, stijgt inherent de behoefte aan Cyber Security. Lees meer.

 • Zoek in vakgebied

  Leerplan Cyber Security

 • Behaal jouw CISSP-, ISFS- en ISMAS-certificering

  Cyber Security speelt een steeds grotere rol in ons leven. Door de toename van innovatieve technologieën in ons privé-gebruik en het Nieuwe Werken dat tegenwoordig massaal in bedrijven wordt toegepast, stijgt inherent de behoefte aan Cyber Security.
   

  Waarom een training in Cyber Security?

  De mogelijkheden die deze nieuwe technologieën bieden, zoals externe toegang tot informatie systemen, Cloud Computing en bijvoorbeeld het gebruik van laptops op bedrijfsnetwerken, zullen op verantwoordelijke wijze beschikbaar moeten worden gemaakt. Eventuele hieraan verbonden risico’s kunnen door middel van een goede aanpak van Cyber Security, met proportionele maatregelen effectief worden gereduceerd tot een acceptabel niveau. Cyber Security vormt op die manier dan ook geen belemmering, maar juist een drijfveer voor innovatie, efficiëntie of gebruiksgemak. 
   

  Cyber Security vanaf de ontwerpfase

  Capgemini streeft naar praktische oplossingen ter bevordering van integrale digitale veiligheid, waar mogelijk al tijdens het ontwerpproces: Security by Design. Onze oplossingen en multidisciplinaire kennis, expertise en ervaring zijn gebundeld in ons Capgemini Cyber Security Center. Vanuit dit Center put Capgemini Academy de ervaring om trainingen vorm te geven die in de Cyber Security markt vooraan staan. Deze trainingen worden gedoceerd door Cyber Security specialisten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.
   

  Compleet trainingscurriculum voor Cyber Security specialisten

  Capgemini Academy biedt een compleet trainingscurriculum; van bewustwordingstrainingen gericht op de gemiddelde medewerker, tot experttrainingen en trainingen gericht op specialisten die reeds werkzaam zijn of dit willen worden binnen het Cyber Security vakgebied aan. Het curriculum kenmerkt zich door een gedegen opbouw, aansluitend op de kerntaken uit de Open Group.
   
  De trainingen worden verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring, die de gewenste verbanden kunnen leggen tussen theorie en praktijk. Door het werken aan praktijkcases tijdens de trainingen wordt de stof effectief en efficiënt eigen gemaakt. 
   

  Geen Cyber Security specialist?

  Ook voor niet-specialisten zitten er interessante trainingen bij. Zo is de Security Awareness training belangrijk voor iedereen die te maken kan krijgen met Cyber Security risico’s.
   
  Bekijk voor nadere informatie over de kennis en vaardigheden die de Cyber Security specialist nodig heeft de pagina de rol van de Cyber Security Specialist. 
   

  Leer van onze ervaringen in Cyber Security

  Bijzonder is dat Capgemini een eigen Cyber Security Center heeft dat zowel nationaal als internationaal een belangrijke rol speelt bij het ondersteunen van organisaties en overheden. Het biedt een grote schat aan kennis over de opzet en implementatie van praktische oplossingen voor integrale digitale veiligheid. De hierbij opgedane kennis en ervaring wordt in onze trainingen meegenomen.
   

  Certificering voor Cyber Security rollen

  De afgelopen jaren is certificering steeds belangrijker geworden. Voor Cyber Security rollen is CISSP de belangrijkste certificering. Welke certificering je ook nastreeft, met het Capgemini Academy trainingscurriculum leg je een stevige basis. 
   

  Cyber Security en maatwerkdienstverlening

  Om succesvol te kunnen functioneren als Security specialist zullen alle opgedane vaardigheden integraal moeten worden toegepast. Om mensen hierop maximaal voor te bereiden biedt Capgemini Academy aanvullende trainingssinstrumenten zoals communicatie- en businesscase-trainingen. Natuurlijk is coaching en training on the job ook mogelijk. 
 • Gerelateerd

  Maatwerk & Incompany
  Maatwerk Trainingen  Een maatwerktraining stelt je in staat om groepen medewerkers, tegelijkertijd, dezelfde training te laten volgen op een door jou gekozen locatie. Je...
  Zakelijke diensten
  De business is steeds meer afhankelijk van IT. Dus stelt de business steeds hogere eisen aan de IT-afdeling. Het moet sneller, goedkoper, flexibeler, veiliger en moderner. Ontwikkeling...