• Electronic Performance Support (EPSS)


  Verbeter prestaties van uw eindgebruikers en verhoog het rendement van uw organisatie. Geef uw medewerkers de ondersteuning en training die ze nodig hebben op het moment dat het hen schikt.

   

  Flexibiliteit voor optimale bedrijfsvoering

  Veranderingen in de markt blijven in onverminderd tempo doorgaan, deze veranderingen:

   

  … vergen een snelle time-to-market van nieuwe diensten en producten. Klanten stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van producten & diensten, en aan de snelheid waarmee deze geleverd kunnen worden. Hiervoor is het belangrijk dat de applicatie de juiste data bevat.

   

  … stellen hoge eisen aan de flexibiliteit van bedrijven en hun medewerkers. Het vraagt om een ‘agile’ manier van werken om snel concrete aanpassingen van bedrijfsprocessen en ondersteunende ICT te realiseren. Flexibiliteit geldt dus ook voor de ‘workforce’, die steeds meer presteert met hetzelfde of zelfs een kleiner aantal mensen.
   

  Flexibele workforce

  Deze trends hebben consequenties voor gebruikers van bedrijfsapplicaties. Instromende medewerkers moeten zo snel mogelijk aan de slag. Dat geldt ook voor bestaande medewerkers als de processen en applicaties veranderen, of wanneer zij een nieuwe rol gaan vervullen. Daarbij is er een nieuwe generatie medewerkers die gewend is om snel digitale informatie op te zoeken, en te delen.

   

  Door medewerkers op de werkplek van de juiste training en informatie te voorzien, worden fouten bij het uitvoeren van het werk zoveel mogelijk voorkomen en waardevolle kennis behouden in de organisatie bij uitstroom van medewerkers.

  Lees hierover meer in onze folder.
   

  Passende training en ondersteuning

  Dit alles leidt tot een andere behoefte aan training en ondersteuning van eindgebruikers van bedrijfsapplicaties; meer gericht op het individu, op het moment dat er ook werkelijk behoefte aan is. Training en ondersteuning komen van verschillende bronnen: e-learning, (interactieve) instructie video’s of documentatie en contextafhankelijke hulpinformatie.

   

  Een integrale aanpak van training en ondersteuning, ondersteund door een Electronic Performance Support System (EPSS), biedt dé oplossing voor de geschetste ontwikkelingen en veranderende trainingsbehoefte.


  Een integrale aanpak, ondersteund door een EPSS

  Een EPSS levert, just-in-time, precies die training, informatie of hulp om gebruikers van een bedrijfsapplicatie optimaal te laten presteren. Het verenigt diverse soorten materialen in één geïntegreerde tool: e-learning modules, contextafhankelijke hulpinformatie en instructies, en een gesimuleerde, levensechte trainingsomgeving die altijd beschikbaar is. Deze materialen kunnen snel worden ontwikkeld en aangepast.

   

  Trainingen worden waar mogelijk via e-learning verzorgd, zodat een medewerker deze op elk gewenst moment kan volgen en ook herhalen. Trainingsmaterialen en documentatie zijn elektronisch en op maat beschikbaar, gerelateerd aan de activiteit die de medewerker op dat moment uitvoert. Zij kunnen snel worden aangepast aan een gewijzigde situatie.

   

  Op deze manier kunnen medewerkers snel aan de slag met nieuwe of veranderende bedrijfsapplicaties, krijgen ze de training en ondersteuning wanneer ze die nodig hebben. Aanpassingen in bedrijfsprocessen kunnen direct doorgevoerd worden, waardoor medewerkers up-to-date zijn en blijven.

   

  Klik hier om de brochure te downloaden.

   

  Meer weten?

  Interesse gekregen en wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze experts. Bel direct met +31 (0)30 203 0510 of neem contact met ons op via ons contactformulier onderaan deze pagina.