• Workforce Transformatie


  IT-managers hebben momenteel een uitdagende taak. ICT is een vakgebied waarin de ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Dat stelt hoge eisen aan IT-professionals. Daar komt bij dat IT en de business steeds meer op elkaar zijn aangewezen.

   

  Download the folder

  Organisaties bereiken meer met minder dankzij IT Workforce Transformation

  Veel organisaties kijken ook kritischer naar de kosten en IT slokt daarvan een flink deel op. Er moet meer worden bereikt met minder mensen die bovendien over andere vaardigheden moeten gaan beschikken. IT-afdelingen maken daarbij vaak een ommezwaai van uitvoerend naar regisserend. Om dit te bewerkstelligen is een opleidingenplan soms niet meer toereikend. Dan is het tijd voor een integrale WorkForce Transformation. Een veranderingsproces dat de afdeling blijvend aansluit op de business en IT-marktstandaarden.
   

  Lees hierover meer in onze brochure.

   

   

   

  IT Workforce Transformation: het integrale verbeterprogramma

  Hoe fit is uw IT-organisatie werkelijk? Om dat vast te stellen maakt Capgemini Academy gebruik van assessments waarbij we naast aanwezige kennis en competenties van medewerkers ook hun ambities in kaart brengen, hun sterke en minder sterke kanten, hun ontwikkelpotentieel en zelfs hun leervoorkeuren. Op basis daarvan stellen wij in samenwerking met u een transformatieprogramma op waarvan diverse oplossingen onderdeel kunnen maken.
   
  Hiermee zet u een veranderingsproces in dat de IT-afdeling blijvend aansluit op de business en IT-marktstandaarden. Met respect voor de wensen van de business, de spelregels van IT en de belangen van de mensen die daar werken. Alleen zo kan de afdeling weer een proactieve rol spelen en flexibel meebewegen met de business.

   

  Klik hier om de brochure te downloaden.

   

  Meer weten?

  Interesse gekregen en wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze experts. Bel direct met +31 (0)30 203 0510 of stuur een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.