Hét relatiegeschenk voor deze feestdagen

De zomer is nog niet eens voorbij, maar de pepernoten liggen alweer in de supermarkt en de nieuwe scheurkalender van Capgemini is vanaf nu verkrijgbaar.

 

Ernst van Dam, directeur van Capgemini Academy, vertelt over de nieuwste editie van de scheurkalender: “Wij zijn erg trots op deze tweede uitgave van de scheurkalender ‘365 Dagen Digitaal’. De scheurkalender is samengesteld door verschillende IT-experts van Capgemini. Het is dus echt een visitekaartje van ons bedrijf. Na het overweldigende succes van de eerste editie, die we vorig jaar hebben uitgebracht, konden we niet wachten om met deze kalender aan de slag te gaan. We zijn enorm blij met het resultaat.”

 

 

Deze unieke kalender bij jou aan de muur? Bestel hem hier!

 

Jouw dagelijke dosis Tech en Nerd Culture

Het idee om een scheurkalender te maken ontstond 3 jaar geleden. Naar aanleiding van gesprekken met collega’s besefte van Dam dat er enorm veel interessante kennis en feiten over IT en technologie bestaan en dat het zonde is dat daar niet meer mee gebeurt. Er werd een concept bedacht om al deze kennis op een luchtige en vermakelijke manier te delen. Van Dam vertelt: “Onze collega’s hebben enorm veel kennis van IT en technologie in huis en vaak gaat het om feiten die interessant zijn voor een brede doelgroep. We bedachten dat het leuk zou zijn om deze kennis op een leuke en makkelijk te consumeren manier te verpakken, een scheurkalender dus!

 

Iedere dag van de week focust op een ander thema. Maandag staat in het teken van innovatie, op dinsdag leer je over change en transformatie en woensdag is gereserveerd voor alles dat met Cyber Security te maken heeft. Op de donderdagen gaat de kalender in op alles rondom de Cloud en in het weekend spijkeren we je bij op het gebied van ‘nerd culture’ door je te belonen met leuke weetjes voor vakidioten. Wat denk je bijvoorbeeld van de URL van de alleroudste website ter wereld, de definitie van de ‘astronomische eenheid’ en een overzicht van de beroemdste robots ooit?”

 

De scheurkalender 365 Dagen Digitaal is bedoeld voor iedereen met interesse in IT en technologie. 365 dagen lang leren en lachen met voor ieder wat wils.

 

Op onze vraag of Capgemini al plannen heeft voor een scheurkalender voor 2023 reageert van Dam: “Absoluut! De medeauteurs zijn erg enthousiast en doen ook volgend jaar met plezier weer mee. Als deze kalender net zo goed wordt ontvangen als de vorige uitgave beginnen we direct na de feestdagen met de editie voor 2023. We hebben met elkaar zoveel weetjes en feitjes boven water weten te halen, dat we de volgende kalender zo gevuld zullen hebben.”

 

Bestel hem nu!

Wil jij deze scheurkalender volgend jaar bij jou aan de muur hebben hangen, of je collega's blij maken met een uniek kerstkado? Bestel de 365 Dagen Digitaal Scheurkalender eenvoudig via onze website.