VIVAT kiest voor All You Can Train van Capgemini Academy

Vivat All You Can TrainVanaf januari 2017 maken 300 medewerkers van VIVAT gebruik van All You Can Train van Capgemini Academy. Hiermee zorgt VIVAT er voor dat haar medewerkers hun skills steeds up to date kunnen houden en zijn alle drempels voor duurzaam inzetbare medewerkers weggenomen.

 

Met All You Can Train kunnen medewerkers kiezen uit alle open rooster groepsopleidingen, voor een vast bedrag per jaar. In dit aanbod zitten vele aantrekkelijke trainingen op het gebied van Agile/Scrum, Projectmanagement, Service Management en zeker ook Personal Skills.

Waar het opleidingsbudget in het verleden vaak al snel op ging aan de verplichte technische opleidingen, krijgen de medewerkers van VIVAT met All You Can Train de gelegenheid om ook hun persoonlijke competenties te versterken op het gebied van bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden of het faciliteren van workshops.

 

Debby Jansen, directeur Capgemini Academy: “Wij zijn heel trots dat we de medewerkers van weer een grote organisatie op deze manier aan ons hebben kunnen binden. Met deze samenwerking onderstrepen we maar weer dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers in deze tijd een must is. En dat de zekerheid van een vast bedrag per jaar, gecombineerd met een breed aanbod aan trainingen, veel voordelen heeft voor zowel de medewerker als de werkgever.

 

Hilly Blaauw,  IT manager VIVAT: "Met het All You Can Train concept van Capgemini bieden wij onze medewerkers een mooie kans om zich verder te ontwikkelen. Juist in het IT vakgebied gaan de ontwikkelingen snel en wordt veel gevraagd van medewerkers. Met het All You can Train concept kunnen medewerkers zelf bepalen aan welke soft of IT skills zij willen werken. Werken aan duurzame ontwikkeling en inzetbaarheid vinden wij verantwoordelijkheid van iedere medewerker. Als organisatie vinden wij dat we dit goed moeten faciliteren, vandaar de keuze voor dit concept."

 

Kijk voor meer informatie over All You Can Train op onze All You Can Train pagina.