• One Day Winterweeks


  De winter is in aantocht. Capgemini Academy trekt het succes van de ‘One Day Summerweeks’ door en introduceert de 'One Day Winterweeks'.

   

   

  De relatief rustige zomermaanden zijn inmiddels achter de rug. Nederland is terug van vakantie en weer hard aan het werk. Voor velen is het een paar maanden doorbikkelen tot de eveneens relatief rustige wintermaanden, december en januari, hun intrede doen. Met die rustige 'zomerperiode' in gedachten introduceerde Capgemini Academy deze zomer de 'One Day Summerweeks'. Een 5-tal unieke trainingen van één dag, die alleen in die periode te volgen waren. Deze trainingen bleken een groot succes. En daarom herhalen we deze actie nu in december en januari!

   

  Tijdens deze dagen praten we je in één dag bij én krijg je hands-on ervaring met onderwerpen die hot zijn in IT-land, waar iedereen het over heeft en waar je graag over mee wilt praten. Je kunt individuele dagen boeken, maar ook gaan voor een hele week van hands on, inspirerende verhalen, games en fun. De onderstaande trainingen staan op het programma.

;