• Reskill Tracks

  Vakgebied

  Terwijl in veel sectoren banen verdwijnen, is de krapte op de arbeidsmarkt in de IT-sector groter dan ooit. In het afgelopen jaar bleek dat zo'n 70% van de IT vacatures lastig te vullen is. Dit wordt veroorzaakt door een mismatch tussen de kennis en vaardigheden die nodig zijn en de beschikbaarheid van deze kennis en vaardigheden in de markt. Kortom, er zijn meer IT'ers nodig die de juiste kennis en skills in huis hebben om de rollen uit te oefenen waar nu en in de toekomst veel behoefte aan is.

  Capgemini Academy heeft de Reskill Tracks in het leven geroepen om professionals in een korte tijd klaar te stomen voor een succesvolle toekomst in de IT. We richten ons hierbij hoofdzakelijk op vakgebieden waar nu, en in de toekomst, veel behoefte aan is. Heb je een flinke affiniteit met IT, al enige (hobby) ervaring met IT én word je enthousiast van een toekomst in de IT, je bent bij ons aan het juiste adres.

  Iedere Reskill Track start met een uitgebreide intake. Op basis van jouw talenten, ervaring, kennis en ambities stellen we vervolgens een pakket samen dat naadloos aansluit op wat jij nodig hebt voor een succesvolle toekomst in de IT.

  Capgemini Academy begeleidt al decennia lang de beste IT’ers van de Benelux. Onze trainers en opleidingskundigen staan zelf met de voeten in de klei en weten wat belangrijk en nodig is.

 • Zoek in vakgebied

 • Zet vandaag de stap naar een nieuwe carriere in de IT

  Iedere Reskill Track is een maatwerkoplossing die start met een assessment en een uitgebreide intake met een van onze opleidingexperts. Op basis van jouw huidige kennis, talenten, ervaring, wensen en de situatie in de markt stellen we een pakket samen waarmee we je begeleiden naar een succesvolle toekomst in de IT-sector.

 • Gerelateerd

  Maatwerk & Incompany
  Maatwerk Trainingen  Een maatwerktraining stelt je in staat om groepen medewerkers, tegelijkertijd, dezelfde training te laten volgen op een door jou gekozen locatie. Je...
  Zakelijke diensten
  De business is steeds meer afhankelijk van IT. Dus stelt de business steeds hogere eisen aan de IT-afdeling. Het moet sneller, goedkoper, flexibeler, veiliger en moderner. Ontwikkeling...