• Cyber Security


   

   

  Cyber Security

  Een IT professional moet niet alleen zijn of haar eigen vak tot in detail verstaan, maar ook kennis van aanverwante vakgebieden hebben. Cyber Security is in deze misschien wel het meest cruciale vakgebied. Vooral als je het nieuws op dit vlak ook maar een beetje hebt gevolgd, weet je dat Cyber Security voor ons allemaal zeer belangrijk is. Mede om die reden maakt ons Cyber Security aanbod deel uit van Capgemini's Tech Academy.
   
  Cyber Security is overigens nog een vakgebied met een ernstig tekort aan bekwame mensen. De Cyber Security tracks en trainingen van Capgemini Academy zijn dan ook speciaal daarvoor in het leven geroepen. Bekijk het aanbod in onderstaand overzicht. Wil je meer weten over de rol van Cyber Security in het digitale tijdperk? Download en lees dan 'Succeeding in the Digital Age' van Capgemini Academy. 
   
   
  Associate
  Advanced
     
  Open RoosterOpen RoosterOpen Rooster
  Information Security Foundation (ISFS)Information Security Management Professional (ISMAS)Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
  Cyber security en GDPR in a day Certified Data Protection Officer - CDPO
  Cyber Security Awareness

   

  Certified Information Security Manager - CISM

   

  Wil je meer weten of ben je op zoek naar maatwerk?

  Wil je meer weten over één van de bovenstaande trainingen, bekijk dan de inhoud van de trainingen op de speciaal daarvoor ingerichte training pagina's. Klik hiervoor op de titel van de training. Ben je op zoek naar een traject dat echt precies aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie? Dan zijn wij in staat onze tracks hier op aan te passen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer infrmatie.