Reed

Vragenlijst

Beschrijving

Deze test is een snelle mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in je eigen functioneren. We gebruiken de test in diverse opleidingen en trainingen op het gebied van 'social skills'. Voorbeelden zijn trainingen voor projectleiders, teambuilding-sessies, of de opleiding 'Persoonlijk Effectiviteit'. De test is een eerste aanzet tot meer zelfinzicht en daarmee een mogelijkheid om jezelf systematisch te verbeteren. Kernbegrip hierbij is: 'Persoonlijk Effectiviteit'. Wat is persoonlijke effectiviteit?

Het eerste element heeft met jezelf te maken, namelijk doen waar je goed in bent. Waar ben je goed in, wat doe je met plezier, wat zijn je talenten, welke heb je ontwikkeld en sluit dat aan bij de dingen die je doet? Maar ook: waar ben je minder goed in en welke talenten kun je nog verder ontwikkelen?

Het tweede element van persoonlijke effectiviteit is dat je rekening houdt met de mensen waarmee je van doen hebt, de situatie waarin je verkeert en het doel dat je wilt bereiken. Je doet dat reëel en staat met beide benen op de grond.

 

 

Instructies

De test bestaat uit een lijst van keuze-opties met steeds twee uitspraken (60 in totaal). Geef aan welke van de twee uitspraken het meest bij jou past. Klik de betreffende uitspraak aan met je muis. Hoe lang duurt de test? Het is de bedoeling dat je de vragenlijst snel invult. Ga daarbij vooral af op je eerste ingeving. Het invullen van de test duurt dan ongeveer 10 minuten. Het resultaat Na afloop van het invullen van alle vragen krijg je direct de uitslag. Deze wordt gepresenteerd in de vorm van een ster. De ster geeft per mogelijke 'denksfeer' jouw huidige score weer. Een korte beschrijving van de verschillende denksferen vind je op dezelfde pagina.

 

 

Start
Compleet