• All You Can Train Virtual


  Het zijn spannende tijden, we werken vanuit huis en komen maar mondjesmaat buiten. En wanneer is deze onwerkelijke periode voorbij? We weten het niet…

   

  Nu thuiswerken de norm is, kunnen we langzaam weer verder kijken. Heb je nog een training gepland staan? Of heb je juist nu de tijd om aan je eigen ontwikkeling te werken?

   

  Capgemini biedt bijna haar gehele trainingsaanbod aan als Virtual Classroom training. De trainer verzorgt de training zoals je van ons gewend bent, informatief maar vooral interactief! Alleen dan nu niet in een trainingsruimte, maar in een virtual classroom. 

   

  We hebben besloten dat we jou in deze huidige onzekere periode, een speciale variant van ons All You Can Train Concept willen aanbieden; All You Can Train Virtual. Een kortlopend abonnement op onze groepstrainingen. Voor 3 maanden volg je met All You Can Train Virtual onbeperkt onze virtuele groepstrainingen vanuit het comfort en de veiligheid van je eigen huis.


  Vraag een gratis demo aan

  Benieuwd naar de de kracht van virtual? Vraag een gratis demo aan. Eén van onze trainers geeft jou en/of je collega's een uur les in onze virtual classroom. En ervaar zelf hoe het is en maak kennis met virtueel leren.

   

  Geïnteresseerd?

  Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op +31 (0) 30 689 6600.