• Architectuur Certificeringen


  Capgemini Academy ondersteunt twee certificeringen op het gebied van Architectuur en business analyse: De TOGAF-certificering en de DEMO Professional certificering.
   

  Architectuur - TOGAF Certificering

   
  Wanneer je organisatie TOGAF als architectuur raamwerk hanteert, kun je bij Capgemini Academy diverse TOGAF9 opleidingen volgen. De TOGAF 9 Certified Training leidt je op voor de 'TOGAF9 Certified’ (level 1 en 2) certificering. 
   
  Wanneer je de TOGAF9 certificering liever in etappes doet, kun je bij Capgemini Academy de opleiding TOGAF9 Foundation volgen, en op een later moment de TOGAF9 Certified – level 2 .
   

  Architectuur en business analyse – DEMO Certified Professional

   
  De opleiding DEMO Professional die Capgemini Academy samen met Professor Jan Dietz van de TU Delft verzorgt, bereid je voor op het examen DEMO Professional. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen door het DEMO kenniscentrum. Voor meer informatie over dit examen, zoals examendata, locaties en kosten verwijzen wij u naar de DEMO-website.
   
  Na het behalen van dit examen ontvangt u het diploma DEMO Professional. Met dit diploma hebt u het recht u te laten opnemen in het Register van Certified DEMO Professionals. Zie voor het reglement en de procedure van deze certificering eveneens de DEMO-website.
   

  Architectuur - Archimate 3.0 Certifering

   
  De standaard modelleertaal voor Architecten is ArchiMate en nu The Open Group ArchiMate 3.0 als standaard heeft geaccepteerd heb je de mogelijkheid om zich bij Capgemini Academy te certificeren. Capgemini Academy is één van de weinige organisaties die officieel door The Open Group is geaccrediteerd om deze training inclusief examen te geven.
   
  De certificering bestaat uit een praktisch- en een theoretisch gedeelte, die beiden tijdens de 2-daagse training worden afgenomen. Na succesvol doorlopen van de training bent u in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.