• Architectuur Certificeringen


  Capgemini Academy ondersteunt drie certificeringen op het gebied van Architectuur en business analyse: het TOGAF framework, DEMO en ArchiMate.
   

  Architectuur - TOGAF Certificering

  Wanneer je organisatie het TOGAF framework als architectuur raamwerk hanteert, kun je bij Capgemini Academy diverse TOGAF9 opleidingen volgen. De TOGAF 9 Certified Training leidt je op voor de 'TOGAF9 Certified’ (level 1 en 2) certificering. 
   
  Wanneer je de TOGAF9 certificering liever in etappes doet, kun je bij Capgemini Academy de opleiding TOGAF9 Foundation volgen, en op een later moment de TOGAF9 Certified – level 2 .
   

  Architectuur en business analyse – DEMO Bachelor en DEMO Master

  De opleidingen Design & Engineering Methodology for Organizations (DEMO) die de Certified DEMO Lecturers van Capgemini Academy samen met Professor Jan Dietz van de TU Delft verzorgen, bereiden je voor op de DEMO-examens voor DEMO Bachelor (Construction Model en Process Model) respectievelijk DEMO Master (Action Model en Fact Model). Deze examens worden meerdere keren per jaar afgenomen door het Enterprise Engineering institute (EEi). Voor meer informatie over deze examens, zoals examendata, locaties en kosten verwijzen wij u naar de EEi-website/exams.

   

  Na het behalen van een DEMO-examen ontvangt u het bijbehorende diploma. Met dit diploma hebt u het recht u te laten opnemen in het Register van Certified DEMO Specialists  Zie voor het reglement en de procedure van deze certificering eveneens de EEi-website.

   

  Architectuur - ArchiMate 3.0 Certifering

  De standaard modelleertaal voor Architecten is ArchiMate en nu The Open Group ArchiMate 3.0 als standaard heeft geaccepteerd heb je de mogelijkheid om zich bij Capgemini Academy te certificeren. Capgemini Academy is één van de weinige organisaties die officieel door The Open Group is geaccrediteerd om deze training inclusief examen te geven.
   
  De certificering bestaat uit een praktisch- en een theoretisch gedeelte, die beiden tijdens de 2-daagse training worden afgenomen. Na succesvol doorlopen van de training bent u in staat om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.