• BiSL® Next, empowering the Agile Product Owner


  bisl-next-webinarEén van populairste Agile werkwijzen is Scrum. In de Scrum documentatie ligt de focus op de Sprint en het Scrum team. Maar daaromheen vindt essentieel werk plaats, werk dat met name ligt bij de Product Owner. Deze moet voeling houden met de organisatie om na te gaan waar de huidige en toekomstige behoeften liggen, zodat hij het backlog goed kan prioriteren. Hij moeten weten wat het beleid is van de organisatie en aan welke wet- en regelgeving de organisatie zich moet houden; welke strategie de organisatie voorstaat; welke grote verbeterprogramma’s er lopen en wat de ervaringen zijn op de werkvloer.

   

  BiSL® Next biedt de Product Owner een checklist en leidraad, door alle relevante onderwerpen te beschrijven binnen de domeinen: Governance, Strategy, Improvement en Operation. Leer meer over BiSL® Next en hoe dit framework voor business informatie management de Product Owner kan ondersteunen.

   

  Bekijk het live webinar op 14 december om 16:00 uur, stel vragen via de chat en kom meer te weten over wat BiSL® next biedt voor de rol van product owner. Schrijf je in door het formulier hieronder in te vullen.

   

  Lucille van der Hagen, Business Consultant, Capgemini Netherlands

  Lucille van der Hagen heeft bijgedragen aan het BiSL® Next framework en is verbonden aan de stichting die dit gedachtegoed verder uitdraagt, de ASL BiSL Foundation. Zij is tevens managing consultant bij Capgemini en docent bij Capgemini Academy voor BiSL® Next. Hiernaast is zij gecertificeerd Professional Scrum Product Owner en als zodanig werkzaam bij eindgebruikerorganisaties.

   

   

  Meer informatie bij het webinar? Lees de Engestalige 'BiSL® Next  whitepaper' van ASL BiSL Foundation.

   

   

   

   

   

   

 • geen tweets gevonden.