• Digital Learning Hub


  digital-learning-hub

  Digital Learning hub als een accelarator voor digitale transformatie

  Het upskillen van je mensen is de sleutel tot succes in een wereld van digitale technologieën. Een concurrerende markt ennieuwe en agile spelers verhogen de lat voor medewerkers om hun vaardigheden te verbeteren en zoconcurrerend te blijven in hun vakgebied. Werkgevers worden op hun beurt geconfronteerd met een ‘war on talent’. We moeten onze medewerkers daarom ondersteunen om ‘digitaal’ te integreren in hun dagelijkse werk. Door ‘digitaal’ toegankelijk en laagdrempelig te maken.

   

  De Digital Learning Hub helpt jouw Digital Talentcommunity. Het maakt eenvoudige toegang tot kennis in de organisatie en training mogelijk. Het biedt een platform dat eenvoudig aanpasbaar is en medewerkers helpt om meer ‘digital savvy’ te worden.

   

   

  De Digital Learning Hub is een online platform dat:

  • leerinhoud ontsluit op uw belangrijkste pijlers voor digital;

  • (verborgen) initiatieven en projecten zichtbaar maakt voor de rest van de organisatie;

  • dient voor kennisuitwisseling, niet alleen binnen een afdeling, maar ook tussen afdelingen;

  • volledig aanpasbaar is aan veranderende behoeften;

  • gebaseerd is op de nieuwste leerprincipes in een digitaal tijdperk

   

  We moedigen u aan om de Digital Learning Hub te gebruiken voor online open en transparante communicatie. Medewerkers kunnen meteen collega's vinden en krijgen de mogelijkheid om ideeën laagdrempelig te delen.

   

  Gepersonaliseerd leren met contextrijke en een mix van leerinhoud

  De relevantie van van de inhoud die beschikbaar is bepaalt succes van een Digital Learning hub We geloven dat inhoud uit vele bronnen komt: het intranet, marketingvideo's, projectbeschrijvingen of open source-inhoud (bijvoorbeeld websites, YouTube). Een combinatie van verschillende type leerinhoud stelt medewerkers in staat te leren met hun persoonlijke voorkeur en in hun eigen tempo.

   

  Moeten we opnieuw alle inhoud ontwikkelen? Nee, niet alles. We cureren content samen met uw digitale experts. Cureren betekent het samenstellen van rijke content over onderwerpen en we voegen er de organisatiecontext aan toe. Daarnaast ontwikkelen we de content die nodig is. We organiseren workshops met uw stakeholders om het beste ontwerp te maken. Dit verhoogt de acceptatiegraad.

   

  Microsoft Office365: ecosysteem geïntegreerd in het dagelijkse werk

  De Digital Learning Hub bouwen we in uw Sharepoint omgeving van Microsoft Office365. Het biedt u de mogelijkheid om de oplossing eenvoudig te integreren in uw bestaande infrastructuur en om toegang te krijgen tot de relevante services (bijvoorbeeld toegang tot een learning management systeem of intranet).

   

  Ongeacht de gekozen oplossing, biedt Capgemini Academy de setup van de Digital Learning Hub, gebruikerstraining en -ondersteuning inclusief de overdracht aan uw organisatie om maximale resultaten te garanderen.

   

   

  Integratie van de hub in uw digitale transformatie

  Wij geloven in digitale transformatie. Niet alleen in het leveren van een platform. Digital Learning hubs vormen een integraal onderdeel van uw inspanningen voor digitale transformatie. Daarom trainen en coachen wij uw team, om hen te helpen de Digitale Learning Hub in stand te houden en transformatie zo stappen verder te brengen.

   

  Get up to speed

  Het maakt niet uit welke variant u kiest van de Digital Learning hub. Wij helpen u om op snelheid te komen in de ontwikkeling en het gebruik van uw Digital Learning hub Dit omvat adoptie, ondersteuning en communicatieadvies.

   

  Wil je het hele verhaal horen?

  Bekijk het webinar: https://academy.capgemini.nl/thema/webinar-digital-learning-hub

   

  Meer weten?

  Interesse gekregen en wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een afspraak met een van onze experts. Bel direct met +31 (0)30 203 0510 of stuur een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.