• Webinar: The Digital Talent Gap


  The Digital Talent GapHoe zorg je ervoor dat je organisatie innovatiever wordt? Innovatie en het toepassen van digitale mogelijkheden voor de productie, logistiek en verkoop/marketing van producten en diensten gaat niet vanzelf. De belangrijkste factor hierin is de mens. En dan vooral vanuit de afdelingen die zich hiermee bezig houden. Digitale transformatie is daarmee niet alleen voorbehouden aan de IT afdeling. Het is ook niet alleen voorbehouden aan de executives die innovatiebudget en activiteiten goedkeuren, maar juist ook van onderaf. Daar moeten de innovatieve ideëen vandaan komen. Maar in de meeste organisaties is sprake van een gat tussen de digitale talenten die nodig zijn en die aanwezig zijn.

   

  Hierover is pas een onderzoek verschenen van Capgemini en Linkedin “the Digital Talent Gap”. Hierin worden de uitkomsten beschreven van een studie met 1250 respondenten wereldwijd over de stand van de gap, om welke skills het gaat en wat de consequenties zijn van deze gap.

   

  En hoe zorg je er dan voor dat grote groepen mensen nieuwsgierig worden naar digitalisering, zichzelf en elkaar gaan inspireren, gaan leren en het geleerde vertalen naar innovatie in de praktijk? Dat vraagt een andere aanpak, gebaseerd op Digital Age Learning principles, en andere oplossingen, zoals de Digital Learning Hub.

   

  In dit webinar gaat Petra in op de bevindingen van het rapport en wat dit betekent voor de manier van leren en oplossingen om dit te realiseren. Doe mee en laat je ook inspireren.

   

  Volg het live webinar van Petra Hendriksen en stel al je vragen via de chat.

   

   

  Petra Hendriksen, Innovatie Manager & Business Developer

   

  Petra Hendriksen spreekt als innovatie manager en business developer bij Capgemini Academy regelmatig met executives van grote organisaties over digitale ambities en worstelingen om hierin de mensen mee te krijgen en innovatiever te worden. Ze bedenkt, experimenteert en ontwikkelt nieuwe leeroplossingen hiervoor met en voor deze organisaties. Als verandermanager in IT heeft ze veel verschillende rollen vervuld, waarbij haar passie draait om vernieuwing, samenwerking, menselijk gedrag, technologie en procesverbetering. Petra spreekt regelmatig op congressen, publiceert blogs en post actief op LinkedIn. Ze was eerder te zien in webinars over “Duurzaam ontwikkelen en op een moderne manier leren”, “De Lift en Shift van IT”, “Technovision 2017: Realizing digital ambitions, it’s all about the people”.

   

   

 • geen tweets gevonden.