• Fit 4 Future organisaties


  De zomerperiode is bij uitstek de tijd om na te denken over de ontwikkelingen voor de komende jaren. Zijn uw medewerkers nog wel Fit 4 Future?

  Hebben ze de juiste competenties? Zijn hun certificeringen nog wel up-to-date?

   

  Dit is de tijd om te zorgen dat uw medewerkers die opleidingen gaan doen die ze in hun opleidingsplan hebben staan. Uitstellen naar het einde van het jaar betekent meestal doorschuiven naar volgend jaar. En in de tussentijd sluiten kennis en competenties steeds minder aan bij dat wat uw organisatie nodig heeft om haar (strategische) doelstellingen te behalen.

   

  Wanneer uw medewerkers in deze periode een training volgen, gaan ze na de zomer met actuele kennis en inzicht aan de slag. En een fitte medewerker is inspirerend voor zijn collega's en zal betere resultaten laten zien.

   

  Onze Account Managers staan in de startblokken om het gesprek hierover met u aan te gaan. Hoe kunnen we de ontwikkelingsbehoefte van uw organisatie en uw medewerkers zo goed mogelijk invullen? Groepstrainingen, Individuele trainingen, training op de werkplek, eerst een competentie scan?

   

  Interesse? Stuur ons een bericht! Klik hiervoor op een van de onderstaande foto's of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen en een mooie Fit 4 Future sportarmband bij u af te leveren.

   

   

  Lucas Harbers - Account ManagerMichel Hagenus - Account ManagerKoos Berg - Account ManagerSander Brugmans - Account ManagerDebby Jansen - Directeur