• It's the season, get certified now!


  get certified nowHet einde van 2019 nadert en dat betekent één ding: certificeren! Heb jij dat certificaat wat je dit jaar wilde halen al binnen? Meld je nu aan voor één van onze speciaal extra ingeplande certificeringstrajecten en regel het. 

   

  Een fenomen wat wij ieder jaar terug zien komen in opleidingenland is de toenemende behoefte aan certificeringen, tegen het einde van het jaar. Dit komt veelal door doelstellingen die aan het begin van het jaar zijn gesteld en waar men vervolgens niet echt aan toe is gekomen. Speciaal voor deze grote groep mensen, richten wij onze laatste maanden op zo een manier in dat het behalen van dat certificaat een makkie wordt. Maak kennis met de versnelde certificeringstrajecten van Capgemini Academy:

   

   

  Het belangrijkste verschil tussen deze trajecten en het normale verloop is dat deze trajecten aansluitend zijn gepland. Voor optimale tijdswinst en kennisbehoud alvorens men het examen in gaat.

   

  Klik hier voor een totaaloverzicht van onze geplande trainingen.

   

  Meer weten of boeken? 

  Bel +31 (0) 30 689 6600 of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op. Boeken kan via de trainingpagina's.