• Jouw toekomst in de IT


  Er is veel veranderd in de IT-sector

  In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de IT-sector. Sommige rollen waaraan ooit veel behoefte was verdwijnen, terwijl voor andere rollen de IT’ers niet aan te slepen zijn. In 2020 hebben deze veranderingen nog eens een extra push gekregen door het uitbreken van de wereldwijde COVID-19 pandemie.

   

  Het OECD voorspelt dat voor 2030 meer dan 1 miljard banen wereldwijd zullen verdwijnen of veranderen. Ook in Nederland is het afgelopen jaar het aantal werklozen fors gestegen. De behoefte naar IT’ers blijft echter onveranderd groot en daar liggen kansen voor huidige IT-professionals die graag verder willen in de IT-sector. Ruim 70% van de IT vacatures zijn momenteel lastig te vullen door een gebrek aan IT’ers met de juiste vaardigheden en ervaring. Hier liggen enorme kansen voor IT’ers die bereid zijn om bij te scholen naar een vakgebied waar nu veel behoefte aan is.

  Bijscholen als IT’er

  Ondanks je ervaring in de IT is het soms nodig om bij of om te scholen naar een rol of vakgebied waar op dit moment veel behoefte aan is. Snel veranderende technologien en standaarden dwingen IT’ers om continue te leren en zichzelf keer op keer opnieuw uit te vinden. Om dit proces pijnloos, leuk en effectief te maken gaan wij je in 2021 helpen om via een pakket, efficient bij te scholen. Om dit te bereiken hebben we 9 rollen geselecteerd waar nu – en de komende jaren – enorm veel behoefte aan is.

  De Capgemini Academy Reskill Tracks

  Met onze Reskill Tracks bereiden wij je perfect voor op het succesvol voortzetten van jouw loopbaan in de IT. Bekijk hieronder het huidige aanbod aan Reskill Tracks dat we beschikbaar hebben en lees meer over hoe wij je gaan helpen om in 2021 een stap te zetten naar je volgende rol in de IT.

   

  Bekijk hier het huidige aanbod aan Reskill Tracks en zet de eerste stap naar een mooie en succesvolle toekomst in de IT.