• Microsoft Certificeringen


  Microsoft trainingen volgen, jezelf ontwikkelen als Microsoft expert en jouw bedrijf of klant verder helpen op het gebied van Microsoft dienstverlening is waar je het voor doet. Natuurlijk is het dan ook belangrijk om al jouw nieuw verworven kennis en skills aan te kunnen tonen met een officiële Microsoft certificering. Doe daarom na je training ook het bijbehorende examen en behaal één van de felbegeerde Microsoft certificeringen op het gebied van Power BI, Azure, Dynamics of bijvoorbeeld Microsoft 365.

   

  De Microsoft Trainingen en Certificeringen van Capgemini Academy

  Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Microsoft Azure, AI Engineering, Data Engineering, Power BI of Dynamics? Dan ben je bij Capgemini Academy aan het juiste adres. Als officieel Microsoft Learning Partner hebben een breed portfolio aan erkende Microsoft trainingen voor je klaar staan, inclusief examens. Onze Microsoft trainingen worden verzorgd door gecertificeerde trainers die allemaal beschikken over een flinke dosis praktijkervaring. Al onze trainingen zijn online beschikbaar en kunnen volledig online gevolgd worden.

   

  Je kunt bij ons terecht voor trainingen en certificeringen voor de volgende Microsoft vakgebieden:

   

   

  Wat zijn Microsoft Certificeringen?

  In aansluiting op onze volledig gecertificeerde en geaccrediteerde trainingen, bemachtig je de officiële Microsoft certicaten door met succes het bijhorende examen af te leggen. Hierbij kun je je ontwikkelen in verschillende onderwerpen via certificeringspaden. Een compleet overzicht van deze certificeringspaden vind je op de website van Microsoft. Afhankelijk van de training, draagt dit certificaat bij aan een Microsoft Fundamentals certificering, één van de certificeringen gebaseerd op jouw rol, of één van de aanvullende certificeringen.

   

  Voor wie zijn Microsoft Certificeringen?

  Als jij een Microsoft certificering wilt behalen, of als dit benodigd is voor jouw werk, of de volgende stap in je carrière, dan kun je bij ons terecht. Wij helpen je verder met certificeringspaden voor Developers, Data Engineers, DevOps Engineers, Administrators en Data Scientists. Maar ook als Solution Architect of Security Engineer kun je op jouw rol toegesneden paden kiezen, de trainingen volgen en de officieel erkende certificeringen behalen.

   

  Capgemini Academy is Official Microsoft Learning Partner, al onze trainingen worden uitgevoerd met Microsoft Official Courseware en verzorgd door een ervaren Microsoft Certified Trainer. Zo zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent om het examen te doen. En natuurlijk, je hebt zelf ook nog wat te doen. Want een Microsoft certificering vraagt zeker ook nog zelfstudie.