• Omscholen naar de ICT


  De wereld verandert

  De afgelopen jaren, en met name in 2020, is er enorm veel veranderd in de wereld. Veel mensen hebben hun baan verloren na de uitbraak van de COVID-19 pandemie, of hebben hun carriere kansen drastisch zien verminderen. Terwijl veel sectoren hard geraakt zijn door de economische neergang, na het uitbreken van het Corona virus, zijn er ook sectoren die een opleving hebben meegemaakt. Veel mensen willen hier op inspelen door zich om te laten scholen naar een ander vakgebied.

  Er is nog steeds volop behoefte aan ICT’ers

  Alhoewel ook de ICT-sector geraakt is door de pandemie, blijft de behoefte aan ICT’ers groot. Terwijl de algemene werkloosheid flink is gestegen in ons land, is er nog altijd behoefte aan tienduizenden ICT professionals die over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Om deze reden hebben veel mensen besloten zich om te laten scholen tot ICT’er.

   

  Zet nu de eerste stap naar de ICT met de Capgemini Academy Reskill Tracks

   

  Omscholen naar de ICT is een realistische optie

  Of je nu zelf besloten hebt om je te laten omscholen of valt onder de omscholingsplicht, omscholen naar de ICT is een goede optie voor mensen die affiniteit met het vakgebied hebben. Terwijl het in veel sectoren op dit moment extreem moeilijk is om aan werk te komen is de vraag naar ICT’ers onveranderd groot. Dit geldt overigens niet voor alle (traditionele) ICT rollen. De ICT sector is enorm breed en de vakgebieden binnen de ICT kunnen erg uiteenlopen, van software-ontwikkelaar tot data specialist, het kan allemaal.

  De eerste stap zetten naar een loopbaan in de ICT

  Bij Capgemini Academy hebben we decennia lang ervaring met het opleiden van ICT’ers. Onze trainers werken veelal zelf in de praktijk en zijn hierdoor als geen ander in staat om de theorie aan de echte wereld te koppelen. Hierdoor kunnen wij opleidingen aanbieden die alle aspecten bevatten die nodig zijn om succesvol te zijn in de ICT sector.

  Capgemini Academy Reskill Tracks

  Om de huidige behoefte aan omscholing naar de ICT te ondersteunen stellen we in totaal 9 Reskill Tracks samen. Deze tracks zijn speciaal ontworpen om – voor een betaalbare prijs – een enorme stap te zetten naar een succesvolle carriere in de ICT. In plaats van je om de oren te slaan met opleidingen en opties, biedt iedere track je een pad naar een veelgevraagde rol.

  We starten met een uitgebreide intake waarin we je beter leren kennen en op basis van je huidige kennis, ervaring en ambities een maatwerk pakket samenstellen waarmee we je begeleiden naar een mooie toekomst in de ICT-sector.

  Heb jij interesseen baan in e in de ICT? Bekijk snel het huidige aanbod aan Reskill Tracks en neem de eerste stap vandaag.