• SAP certificeringen


  SAP-certificaten tonen aan dat een SAP-consultant als een hooggekwalificeerde specialist beschouwd kan worden. Het internationaal erkend SAP-certificaat heeft voor een consultant een toegevoegde marktwaarde en is een belangrijk middel voor de inzetbaarheid. SAP kent certificering op verschillende deelgebieden.
   

  Vergroot je kans op SAP certificering

   
  Het SAP certificeringprogramma van Capgemini Academy biedt studenten de zekerheid dat de vereiste vaardigheden om met SAP op een specifiek gebied te werken worden aangeleerd. Bij Capgemini Academy kun jij je volledig op de certificering voorbereiden door middel van onze SAP trainingmodules. In overleg met onze trainers stel je een trainingprogramma samen dat past bij jouw situatie. Je kunt in je eigen tempo werken en het trainingprogramma plannen op de dagen die jou het beste uitkomen. Tenslotte volg je het certificeringexamen bij SAP en als het examen met positief resultaat is afgesloten, ontvang jij van SAP het behaalde certificaat. 
   

  SAP Certificering Programma

   
  Capgemini Academy biedt trainingmodules ten behoeve van diverse SAP certificeringen. Voor elk van deze oplossingen onderscheidt SAP drie focusgebieden, Applications, Development en Technology, en twee certificeringsniveaus: Associate en Professional. 
   

  Twee certificeringniveaus

   
  Het Associate certificaat van SAP dekt de fundamentele kennisvereisten voor een consultant of projectteamlid en is een bewijs dat men beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden op het betreffende SAP gebied. 
  Het Professional certificaat van SAP vereist aantoonbare projectervaring met SAP implementaties, bedrijfsproceskennis en een diepere kennis van de SAP oplossingen.
   

  Voorbereiding op SAP Associate examens

   
  Specifiek voor de voorbereiding op de SAP Associate examens, heeft Capgemini Academy daarnaast enkele SAP Exam Preparation trainingen ontwikkeld. Wil jij de kans op slagen voor SAP certificering vergroten, dan zijn deze SAP Exam Preparation trainingen een aanbeveling. 
   

  Populaire SAP certificeringtrajecten

   
  Studenten die zich bij Capgemini Academy voorbereiden op SAP certificering, kiezen vaak uit één van onderstaande SAP certificeringtrajecten: 
   
  • SAP Certified Application Associate - Financial Accounting with SAP ERP 6.0 (C_TFIN52_66)
  • SAP Certified Application Associate - Management Accounting (CO) with SAP ERP 6.0 (C_TFIN22_66)
  • SAP Certified Application Associate - Sales and Distribution, ERP 6.0 (C_TSCM62_66)
  • SAP Certified Application Associate - Procurement with SAP ERP 6.0 (C_TSCM52_66)
  • SAP Certified Application Associate - Business Intelligence with SAP BW7.3 and SAP BI 4.0 (C_TBI30_73)
  • SAP Certified Application Associate - Modeling and Data Management with SAP BW 7.3 & SAP BI 4.0 (C_TBW55_73)
  • SAP Certified Application Associate - Business Intelligence with SAP NetWeaver 7.0 (C_TBW45_70)
  • SAP Certified Application Associate - SAP BusinessObjects Web Intelligence 4.0 (C_BOWI_40)
  • SAP Certified Development Associate - ABAP with SAP NetWeaver 7.0 (C_TAW12_71) 
   
  Je voorbereiding op het SAP examen bestaat uit het opdoen van theoretische kennis en oefenen van vaardigheden met behulp van een SAP trainingsomgeving.