• SAP Trainingniveaus


  Vier trainingsniveaus

   
  Capgemini Academy biedt een specifiek en bewezen trainingsprogramma aan op SAP gebied. De trainingmodules zijn verdeeld over vier levels, elk met verschillende leerdoelen en geschreven voor verschillende doelgroepen. 
   

  SAP Awareness Level

   
  In deze training modules wordt een algemene uitleg gegeven over de SAP Solutions en applicaties, waardoor je een goed overzicht krijgt van de beschikbare functionaliteit. Het doel van de trainingen op dit level is om de doelgroep inzicht en overzicht op hoog niveau te verschaffen. Deze trainingmodules zijn ontwikkeld voor business managers, project managers en project teams. 
   

  SAP Started Level

   
  Deze trainingmodule is het startpunt voor alle hands-on trainingen. Gedurende deze 1-daagse training krijg je de basis navigatievaardigheden van SAP onder de knie. Je moet hierbij onder andere denken aan het inlogproces, de lay-out van SAP schermen en hoe te printen in SAP. De kennis van deze navigatietraining is vereiste voorkennis voor de volgende twee levels. 
   

  SAP Acquainted Level

   
  Het doel van deze trainingmodules is niet alleen om de functionele processen aan de eindgebruikerskant van SAP te begrijpen, maar ook om ermee te leren werken. De focus ligt meer op de functionaliteit van een SAP component, dan op het customizen ervan. Deze trainingen bevatten intensieve, individuele hands-on training gebaseerd op de dagelijkse praktijk. De doelgroep van deze trainingen zijn (key) users, project team leden, functionele consultants en projectleiders. 
   

  SAP Professional Level

   
  In deze training modules wordt behandeld hoe je een SAP applicatie door middel van customizen kunt modelleren naar specifieke business requirements. Deze intensieve, individuele en flexibele trainingen, waarbij de focus niet alleen op kennis, maar ook sterk op vaardigheid ligt, bereiden solution consultants voor op het implementeren van SAP applicaties. Voor deze training modules kan voorkennis vereist zijn, meestal gebaseerd op het vorige level (Acquainted). 
   
  De meeste van onze trainingmodules zijn gebaseerd op een individueel trainingsformat, behalve de trainingen op het Awareness level. Het is ook mogelijk om de individuele trainingsmodules in groepsvorm te volgen.