• Succeeding in the Digital Age


  Succeeding in the Digital AgeBob Dylan zong het al: “The Times They Are A-Changin’”. Hij had gelijk, verandering is de enige constante.

   

  In het bestaan van de wereld zijn er meerdere baanbrekende evoluties geweest. Van de bronstijd in de prehistorie… via de eerste industriële revolutie in de achtiende eeuw [de stoommachine]… tot de meest recente derde industrieële revolutie die zich eind vorige eeuw voltrok [computers]. We zijn nu aanbeland in het volgende tijdperk: Het Digitale Tijdperk.

   

  De verwachtingen voor dit tijdperk zijn hooggespannen. Het tijdperk biedt veel nieuwe kansen: denk aan zelfrijdende auto’s, intelligente robots en zelf-communicerende huishuidelijke apparaten.

   

  Met elke revolutie komen ook bedreigingen. Bedreigingen voor ons werk: “Wordt ons werk straks overgenomen door slimme robots?”; voor onze privacy: “Is ‘Big Brother’ watching me?”; voor onze veiligheid: “Kan onze identiteit gestolen worden?”.

   

  Eén ding is zeker: Het Digital Tijdperk is aangebroken. De wereld wordt weer op z’n kop gezet. De vraag is: hoe ga je in dit tijdperk de nieuwe kansen grijpen en bedreigingen het hoofd bieden? Kortom hoe ga je succesvol zijn? Dat is aan jou en daar kan Capgemini Academy je bij helpen.

   

  In dit boekje beschrijven we onze visie op succesvolle bedrijven in Het Digital Tijdperk. We nemen je mee in de ontwikkelingen van Het Digitale Tijdperk. En we geven je inzicht hoe jij je je kan ontwikkelen. We leggen uit hoe we jouw succes als IT professional in het Digitale Tijdperk kunnen begeleiden.

   

  Download 'Succeeding in the Digital Age' en ontdek hoe jouw organisatie kan slagen in het digitale tijdperk.

   

  Klik hier om het verhaal te downloaden.

   

   

   

   

  What's Next 

  De mens is het belangrijkste aspect binnen digitale transformaties. In deze drie delige What's Next serie schijnen wij, aan de hand van onze visie, ons licht op dit onderwerp.

   

   

  Klik hier om de hele serie te bekijken.


  Meer weten?

  Het behalen van succes in het digitale tijdperk is voor veel organisaties een lastige uitdaging. Met name omdat de wereld van 'Digital' voor hen onontgonnen terrein is. Capgemini is al ruim 50 jaar actief in de wereld IT en is één van de pioniers op gebied van Digital. Capgemini Academy voelt zich daarom helemaal thuis in deze wereld. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? We horen graag meer over de situatie waar jouw organisatie zich in bevind. Neem contact met ons op via +31 (0)30 203 0510 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.