• Waar heb jij geleerd te werken?!


  Waar heb jij geleerd te werken?! E-learning Performance SupportDe wereld verandert continu; organisaties en hun medewerkers veranderen mee. Om medewerkers te helpen in hun ontwikkeling, kunnen digitale leerinterventies ingezet worden. Dit zijn onbewuste en bewuste acties die voor ontwikkeling en verandering kunnen zorgen in de organisatie.

   

  Digitale leerinterventies kunnen mensen support bieden op het werk, zonder dat zij dit als ‘meer’ werk ervaren. Echter, interventies en de vorm van support moeten passen bij de behoeften van de medewerker en bij die van de organisatie. Het leren van de medewerker draagt zo bij aan de ontwikkeling en performance van medewerker en organisatie. In dit webinar bespreken we hoe we e-learning en performance support tools optimaal in kunnen zetten, om medewerkers en organisaties te helpen in verandering en ontwikkeling.

   

   

  Leanne Pantjes en Mila Bom zijn Digital Learning Consultants bij Capgemini Academy. Beiden hebben zij een onderwijskundige achtergrond.

   

  Leanne Pantjes Digital Learning Consultant Webinar waar heb jij geleerd te werkenLeanne Pantjes, Digital Learning Consultant, heeft na haar studie Human Resource Development een aantal jaren gewerkt in het MBO onderwijs waar zij o.a. verantwoordelijk was voor het inrichten van een nieuwe elektronische leeromgeving en inzet van digitale leeroplossingen in opleidingen. Daarna is zij gestart bij Capgemini Academy waar zij vol enthousiasme haar expertise op het gebied van HRD en digitale leerinterventies inzet voor verschillende organisaties.

   

  Mila Bom Digital Learning Consultant webinar waar heb jij geleerd te werkenMila Bom, Digital Learning Consultant, heeft na haar studie Educational Science and Technology een aantal jaren gewerkt bij een e-learningbedrijf, waar zij verantwoordelijk was voor het ontwerpen en ontwikkelen van e-learningmodules. Bij Capgemini Academy is ze o.a. aan de slag gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van Performance Support door het inzetten van een Elektronic Performance Support System.

   

  In de rol van Digital learning consultant adviseren zij organisaties over digitale leeroplossingen, zoals e-learning en performance support. Hierbij gaan zij uit van de visie, het doel en leervraag van de organisatie. Om daarna de oplossing te ontwerpen en te ontwikkelen.

   

 • geen tweets gevonden.