• Wat is Software Development


  Ervaring in Java en Microsoft Software Development

   
  Capgemini werkt aan software development binnen een grote verscheidenheid aan markten, zoals de overheid, industrie, energie- en nutsbedrijven, maar ook bij banken en verzekeraars en de wereld van rail & aviation. Dankzij onze eigen Accelerated Delivery Centers (ADC) hebben alle medewerkers van Capgemini toegang tot de kennis en expertise van alle consultants, engineers, projectpartners en wereldwijde technologie-allianties. Software development projecten vinden zowel plaats in het ADC als bij de opdrachtgever. Expertise ligt ondermeer op de gebieden Java en Microsoft.
   

  De benodigde kennis en vaardigheden voor software development

   
  Onze software development professionals staan in de frontlinie bij onze klanten als het gaat om innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën. Ze werken aan uitdagende projecten in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Afhankelijk van hun achtergrond en ervaring werken ze als systeemanalist, software-architect, designer of system developer. Kortom, alle rollen die voorkomen op het gebied van software development worden door onze experts ingevuld in wisselende samenstelling.
   
  Capgemini Academy heeft een ruim portfolio aan trainingen op het gebied van software ontwikkeling. We focussen ons onder meer op Java, RUP en Objectorientatie.