Webinar: Digital Learning Hubs

26 Oktober 2018
Categorie:
Education

Webinar: Digital Learning HubsDigitale transformatie vraagt van onze organisaties dat mensen om kunnen gaan met digitale technologie om klanten te bedienen. Het implementeren en experimenteren van (nieuwe) digitale systemen en processen is in volle gang. Uit onderzoek van Capgemini Research institute blijkt dat cultuur en digitale vaardigheden, naast systemen en processen, een van de grootste hordes zijn voor digitale transformatie. De sleutel naar digitale transformatie ligt in de ruimte die de organisatie geeft aan de veranderingen die nodig zijn.

 

Hoe nemen we onze mensen mee in digitale veranderingen? Hoe zorgen we er voor dat de juiste vaardigheden in huis hebben? Hoe zorgen we dat we samen up-to-date digitaal willen zijn? 

 

In dit webinar neemt Leanne Pantjes je mee in de solution: Digital Learning Hubs. We nemen je mee in de trends van leren in relatie tot digitale transformatie, de ‘Digital learning hub’ als ‘enabler’ van digitale transformatie in de organisatie en de agile aanpak. Je zal ontdekken dat leren zeker niet alleen een feestje van HR of L&D is. Maar dat het een gezamenlijke investering is om samen digitaal te worden.


Leanne Pantjes 

Digital Learning Consultant

 

Leanne Pantjes is als digital learning consultant betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van digitale leeroplossingen en blended leertrajecten. Voor Leanne zijn de aansluiting bij mensen, afdelingen, interventies en de synergie hier tussen, belangrijke factoren voor een succesvolle leerinterventie.