• WERESKILLNL


  Snel en succesvol omscholen tot IT’er, of bijscholen als IT’er, met een op maat gemaakt programma gericht op de vakgebieden waar nu, en in de toekomst, veel behoefte aan is.

  Terwijl er in veel sectoren harde klappen vallen blijft de behoefte aan goed opgeleide IT’ers groot. Nederland kampt al jaren met een structureel te kort aan IT-professionals die kennis en ervaring hebben in de vakgebieden waar nu, en in de toekomst, grote behoefte aan is.

   

  Om huidige en toekomstige IT’ers te begeleiden naar een succesvolle toekomst in de IT hebben we bij Capgemini Academy WERESKILLNL opgezet. Met dit nieuwe aanbod aan RESKILLTRACKS bieden wij reskillers en upskillers de mogelijkheid om in hoog tempo de kennis en vaardigheden op te doen die nodig zijn om succesvol een veelgevraagde rol in de IT uit te voeren. In totaal brengen we 6 RESKILLTRACKS uit die speciaal zijn samengesteld op basis van wat er nu en in de toekomst nodig is in de IT.

   

  Iedere RESKILLTRACK start met een persoonlijke intake met een van onze opleidingsadviseurs en wordt afgesteld op jouw persoonlijke behoeften en ambities en de kansen in de markt. Op die manier wordt je optimaal voorbereid op een prachtige toekomst in de IT.

   

  Bekijk snel het huidige aanbod en zet de eerste stap naar een mooie en succesvolle toekomst in de IT.

   

  Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!