• Word jij IT'er in 2021?


  Ongekend grote behoefte aan IT-professionals

  In 2020 hebben we een crisis van ongekend formaat doorgemaakt. Het COVID-19 virus heeft onze maatschappij en daarmee ook de arbeidsmarkt blijvend veranderd. Aan sommige beroepen, kennis en ervaring is minder behoefte, terwijl in andere sectoren juist een enorme krapte is ontstaan. De krapte op de IT-arbeidsmarkt is groter dan ooit. Veel bedrijven hebben in de afgelopen jaren, inclusief 2020, grote moeite gehad om de juiste mensen, met de juiste skills en ervaring te vinden. Daarnaast is het behouden van goede IT’ers een obstakel dat veel bedrijven maar niet weten te overbruggen.

  Jouw toekomst in de IT

  Dit is goed nieuws voor mensen die willen omscholen tot IT'er, want de kansen liggen voor het oprapen. Met de juiste kennis, ervaring en skills is een mooie toekomst in de IT binnen handbereik. In 2021 gaan wij jou helpen om IT-professional te worden. Onze trainers en opleidingskundige zijn veelal zelf ingezet in de IT en hebben jarenlange ervaring in deze sector. Hierdoor zijn we instaat om de theorie te koppelen aan de praktijk en weten we precies wat er nodig is om succesvol te zijn als IT'er.

  Omscholen tot IT’er met de Capgemini Academy Reskill Tracks

  Om jouw nieuwe carriere een vliegende start te geven hebben we 9 rollen geselecteerd waar nu – en de komende jaren – enorm veel behoefte aan is. Met onze Reskill Tracks bereiden wij je goed voor op het succesvol uitvoeren van deze rollen. Omscholen tot IT'er kan snel en efficient door de focus te leggen bij de kennis en skills die je nu nodig hebt om een vliegende start te maken. Net als voor de duizende cursisten die je voorgingen, zijn we er natuurlijk ook voor je nadat je jouw Reskill Tracks hebt afgerond. Zo zorgen we ervoor dat je ook in de toekomst de juiste kennis en vaardigheden hebt om succesvol te zijn als IT’er.

   

  Bekijk hier het huidige aanbod aan Reskill Tracks en zet de eerste stap naar een mooie en succesvolle toekomst in de IT.