• Young Professional Tracks


  Young Professional TrackDe Capgemini Groep bestaat uit maar liefst 200.000 medewerkers in ruim 40 landen. En dit aantal groeit met de dag. Zo ook het aantal medewerkers in Nederland. En deze groei is met name te zien in het aantal 'Young Professionals' die zich bij ons aansluiten. Young Professionals zijn collega's die net van school af komen of een beetje werkervaring hebben (tot 2 jaar). Aan deze Young Professionals hecht Capgemini bijzonder veel waarde. Dat is ook de reden waarom zij vaak niet meteen aan de slag gaan wanneer zij bij ons in dienst komen. Er wordt namelijk eerst in de Young Professionals geinvesteerd door hen één van de Capgemini Academy Young Professional Tracks te laten volgen. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze collega's over de juiste kennis en handvatten beschikken, voor ze bij een klant aan de slag gaan.

   

  Momenteel biedt Capgemini Academy vier Young Professional Tracks, namelijk: 

   

  • Business Technology Top Track
  • Master Test Track
  • Software Engineering Track
  • Business Intelligence Track

   

  De Young Professional tracks bestaan uit meerdere verschillende trainingen, welke ook los te volgen zijn. De trainingen worden echter zo gepland dat ze als track gevolgd kunnen worden. Uit welke trainingen de tracks bestaan zie je in onderstaand overzicht.

   

  Business Technology Top Track Master Test Track Business Intelligence Track Software Engineering Track*
  Business Analysis Essentials Empatisch Luisteren Data Awareness Java Track 
  Procesmodelleren met BPMN Consultancy Skills - Communiceren Data Warehouse Concepts Front End Track
  Requirements Analyse Testen in Theorie en Praktijk Dimensioneel Modelleren C# & .NET Track
  Define and Refine Use Cases Mobile Testing Introduction Data Mining Node.js Track
  Informatie Analyse Technieken Selenium Webdriver Cucumber ETL (Extract, Transform, Load) Pyhton Track
    TMap Suite Test Engineer - Examentraining   Big Data & Machine Learning
    Test Automatisering Fundamentals    
    Java Basics    
    TMap Suite Test Engineer - Examen    
    Exploring Agile Testing    
    DevOps Awareness    
    Requirements Engineering - the Life Cycle    

   

  *Software Engineering Track

  De software engineering track van Capgemini Academy is uitermate geschikt voor beginnende software engineers én voor software engineers die al enige ervaring hebben en hun kennis van het vakgebied willen verdiepen en/of verbreden. De track focust op verschillende onderdelen die binnen het software engineering proces belangrijk zijn. In tegenstelling tot de andere tracks zijn de modules uit de Software Engineering Track niet afzonderlijk te volgen. Deze maken allen onderdeel uit van één van de hoofdtracks op gebied van Java, Front-End, C#, .Net of Python. De training op ons 'standaard open rooster' variant bevat standaard de Java variant. Wat deze track exact inhoudt en uit welke componenten deze bestaat, lees je hier.

   

  Meer weten?

  Zou je meer willen weten over de Capgemini Academy Young Professional Tracks of ben je benieuwd hoe zo een track er voor jouw organisatie uit zou kunnen zien? Bel ons op +31 (0)30 203 0510 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.