• De Toekomst is Digital


  Toekomst_DigitalDigital is de sleutel tot succes en de voorwaarde voor continue groei binnen succesvolle bedrijven. 'Digital Victory' is waar zij naar streven. Het zijn wendbare organisaties die de klant centraal hebben staan. Organisaties waarin autonome teams cloud-based en data-driven te werk gaan.

   

  De reis naar Digital Victory is een uitdagende, interessante en spannende onderneming, een ware revolutie. Een overwinning die enkel behaald kan worden door die organisaties die het belang van 'Digital Talent' inzien en deze boven de organisatie, systemen en processen plaatsen. Het is deze 'Digital Talent' die de benodigde veranderingen binnen een organisatie bedenken, ontwikkelen en uitvoeren.

   

  Download 'De toekomst is digital!' en ontdek hoe jouw organisatie het pad naar digital victory kan betreden. 

   

  Klik hier om het verhaal te downloaden.

   

   

   

   

  What's Next 

  De mens is het belangrijkste aspect binnen digitale transformaties. In deze drie delige What's Next serie schijnen wij, aan de hand van onze visie, ons licht op dit onderwerp.

   

   

  Klik hier om de hele serie te bekijken.


  Capgemini Academy DienstverleningDigitale Transformatie: onze dienstverlening

  Capgemini Academy levert producten en diensten ten behoeve van Digital Victory. Wij bieden een portfolio om Digital Talent optimaal te ontwikkelen. In 'De Toekomst is Digital', het vision statement van Capgemini Academy, wordt verwezen naar dit overzicht. In het overzicht is een duidelijke verdeling te zien van het Capgemini Academy portfolio in de verschillende segmenten waar deze in passen.

   

  Klik hier voor het overzicht van onze dienstverlening.

   

  Meer weten?

  Het behalen van de 'Digital Victory' is voor veel organisaties een lastige uitdaging. Met name omdat de wereld van 'Digital' voor hen onontgonnen terrein is. Capgemini is al ruim 50 jaar actief in de wereld IT en is één van de pioniers op gebied van Digital. Capgemini Academy voelt zich daarom helemaal thuis in deze wereld. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? We horen graag meer over de situatie waar jouw organisatie zich in bevind. Neem contact met ons op via +31 (0)30 203 0510 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.