• P3O® Practitioner (NL)

 • Incompany

  Met deze training kun je de P3O Guideline in de praktijk (beter) toepassen en je voorbereiden op het P3O® Practitioner Examen.

  Training code
  P3O-P
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  4
  Kosten
  €1.600,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Een Incompany training biedt verschillende voordelen:

  - Je bepaalt zelf de locatie
  - Je beleeft de training met je collega’s, daardoor sluit deze altijd aan op jouw praktijk
  - De trainer kan in uitleg, voorbeelden en opdrachten aansluiten bij jouw organisatie
  - In overleg kan de training aangepast worden aan organisatie specifieke vragen

  Vraag nu meer informatie of een offerte aan.

   

  Wat is P3O® Practitioner

  P3O® is de standaard van Axelos voor de inrichting van besluitvormingsprocessen ten aanzien van veranderingen in organisaties. P3O® biedt een richtlijn voor het inrichten van portfolio, programma en project bureaus in organisaties. Hebt je het P3O® Foundation certificaat behaald en kennis en ervaring opgedaan met het inrichten van en/of werken in P3 Offices? Dan kun je deze training volgen met als doel de richtlijn in de praktijk (beter) toe te passen en ter voorbereiding op het P3O® Practitioner Examen.
  Gedurende de training nemen we de belangrijkste onderwerpen van de richtlijn grondig door en oefenen we met de stijl van vragen (Objective Test) van het P3O® Practitioner examen. In de training staat de toepassing van de P3O®-kennis centraal. Inbreng van je eigen voorbeelden en ervaringen is noodzakelijk om het begrip van de toepasbaarheid van de richtlijn te vergroten.
  Bij deze training is een voucher voor het officiële, internationaal erkende examen inbegrepen.
  De kosten van de examenvoucher zijn opgenomen in de prijs van de training. Kort na aanvang van de training ontvang je per mail een voucher waarmee je je examen kunt reserveren. Houd rekening met het feit dat je minimaal 5 werkdagen vooraf je examen moet plannen.
  Kijk voor meer informatie ook op https://academy.capgemini.nl/thema/examens

   
   

  Voor wie is P3O® Practitioner

  De training P3O® Practitioner laat deelnemers intensief kennismaken met de methodiek en bereidt hen voor op het P3O® Practitioner Examen.
  Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben met het werken in en inrichten van P3O Offices en in het bezit zijn van het P3O® Foundation certificaat. Kennis van PRINCE2® en MSP® helpt de richtlijn beter te doorgronden.

  Voorvereisten

  Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben met het werken in en inrichten van P3 Offices en in het bezit zijn van het P3O® Foundation certificaat. Kennis van PRINCE2® en MSP® helpt de richtlijn beter te doorgronden.

  Doelstellingen

  De training P3O® Practitioner laat deelnemers intensief kennismaken met de methodiek en bereidt hen voor op het P3O® Practitioner Examen.
  Examen Informatie

  • Duur examen: 150 min
  • % extra tijd indien niet in moedertaal: 25%
  • Aantal examenvragen: 80
  • Minimaal aantal goed te beantwoorden: 40
  • Examen stijl: Multiple choice
  • Open Boek: Ja

  P3O® is a registered Trade Mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS. All rights reserved.

   
 • Gerelateerd

  Vakgebied
  Projectmanagement
   
 • e-CF competenties bij deze training

   

  Bij Capgemini Academy geloven wij in transparantie en overzicht in het opleidingslandschap. Daarom kan je hieronder zien aan welke e-CF competentie deze training of certificering bijdraagt. Kijk voor meer informatie over hoe jij het e-Competence Framework kan gebruiken op deze pagina. Wil je weten hoe je het e-CF binnen jouw organisatie kan toepassen, lees dan meer op deze pagina.

   

  e-Competence Level12345
  C.2.Change Support     
  E.2.Project and Portfolio Management