Management of Value (MoV®) Foundation
10

0
reviews
 1. Home
 2. Projectmanagement
 3. Management of Value (MoV®) Foundation
 • Management of Value (MoV®) Foundation training

  Waarschijnlijk is er nooit meer druk gevoeld door personen, door organisaties, zowel in de publieke als in de private sector om meer te doen met minder. Voor alle organisatie veroorzaakt  het beslag op benodigde middelen voor essentiële en steeds... Lees meer >
  < Terug naar vorige pagina
  Training code
  MOV-F
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  4
  Kosten
  €1.245,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Boek nu Management of Value (MoV®) Foundation

  In groepstrainingen gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

  • 13-11-2019
   Utrecht
   €1.245,00
   €1.245,00
  Training code
  MOV-F
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  4
  Kosten
  €1.245,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Een Incompany training biedt verschillende voordelen:

  - Je bepaalt zelf de locatie
  - Je beleeft de training met je collega’s, daardoor sluit deze altijd aan op jouw praktijk
  - De trainer kan in uitleg, voorbeelden en opdrachten aansluiten bij jouw organisatie
  - In overleg kan de training aangepast worden aan organisatie specifieke vragen

  Vraag nu meer informatie of een offerte aan.

  Training code
  MOV-F
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  4
  Kosten
  €1.245,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Boek nu Management of Value (MoV®) Foundation

  In groepstrainingen gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

  • 13-11-2019
   Utrecht
   €1.245,00
   €1.245,00
 • Wat is Management of Value (MoV®) Foundation

  MOV Axelos

  Waarschijnlijk is er nooit meer druk gevoeld door personen, door organisaties, zowel in de publieke als in de private sector om meer te doen met minder. Voor alle organisatie veroorzaakt  het beslag op benodigde middelen voor essentiële en steeds complexere veranderingen een steeds grotere druk op de kwaliteit van producten en diensten. Er is een duidelijke behoefte aan een methode om te komen tot een afgewogen keuze van wat geleverd kan worden geven de beschikbare middelen zonder de benodigde kwaliteit van het geleverde aan te tasten op een dusdanige wijze dat maximale waarde wordt gegenereerd. 

  Om in deze behoefte te voorzien heeft Capgemini Academy de training Management of Value® toegevoegd aan haar curriculum van projectmanagement trainingen gebaseerd op de gelijknamige Best Practice guidance. Management of Value (MoV®) is ontstaan vanuit de beproefde en succesvolle technieken voor value management zoals die reeds lang in veel verschillende sectoren wordt toegepast.

  De guidance heeft tot doel om organisaties te helpen om een succesvolle en in de praktijk beproefde methode toe te voegen aan het arsenaal van methoden en technieken, zodat er meer waarde gegeneerd kan worden en er een optimaal gebruik gemaakt kan worden van beschikbare resources.

  MoV is een uitbreiding op de reeds beschikbare set aan management richtlijnen bedoelt voor het verbeteren van het managen van portfolio’s, programma’s en projecten zowel in de publieke en private sector. Het is ook relevant voor het verbeteren van operationele kwaliteit.

  De richtlijn is bedoelt om organisaties te helpen om een succesvolle en beproefde methode te gebruiken in aanvulling op de overige gehanteerde management methodes en technieken ten einde te komen tot een maximale uitnutting van resource in combinatie met het zoveel mogelijk vergroten van waarde die wordt geleverd door het projectmatig werken.

  MoV sluit aan op de overige Best Practices van het Engelse AXELOS zoals PRINCE2® en MSP® gericht op het verbeteren van het werken in projecten, programma’s en portfolio’s. Het Foundation niveau van trainen en examineren is gericht op het kennen en begrijpen van de methode.

  Het examen is niet inbegrepen bij deze training. Wil je het examen doen, boek dit dan via onze website.

 • Voor wie is Management of Value (MoV®) Foundation

  Voor de wereld van het projectmatig werken is de opleiding gericht op een ieder die betrokken is bij het sturen, managen of ondersteunen van portfolio’s, programma’s and projecten. Dit omvat ook senior management, programma managers, verandermanagers en PMO’ers.
   
  Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben met Value Management op operationeel, programma- en projectniveau. Kennis van PRINCE2® is aanbevolen. 
 • Gerelateerd