• Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen training

 • Workplace Learning

  Heb je regelmatig een goed idee, maar durf je het niet aan het idee in te brengen in een vergadering? Tijdens de training krijg je inzicht in je eigen stijl van communiceren en beïnvloeden.

  Training code
  IDVA-COMPI
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Nederlands
  Kosten
  €1.745,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  Individueel boeken

  Workplace Learning betekent dat jij precies leert wat jij nodig hebt. Samen met de trainer bepaal je jouw specifieke leerdoelen in je vakgebied. In maximaal 3 maanden tijd ontwikkel jij jezelf, met gerichte opdrachten en feedback, bij de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden.

   

  Wat is Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen

  Heb je regelmatig een goed idee, maar durf je het niet aan het idee in te brengen in een vergadering? Of breng je vaker ideeën in, maar lukt het je niet anderen te overtuigen van jouw idee? Wel zie je anderen instemming krijgen op minder goede ideeën.
  Misschien heb je regelmatig een idee voor een betere aanpak, een slimmere technische oplossing, een kwaliteit- of procesverbetering. In deze competentietraining leer je jouw idee op een passende manier te communiceren. Daarbij is er zowel aandacht voor hoe je de boodschap afstemt op jouw publiek als voor de vorm die bij jou past. Tijdens de training krijg je daarmee ook inzicht in je eigen stijl van communiceren.
  Na afloop van de training:

  • Kun je je idee stellig communiceren
  • Kun je jouw idee ondersteunen met argumenten die passen bij jouw publiek
  • Ben je in staat adequaat om te gaan met vragen en weerstand
   
   

  Voor wie is Ideeen Verkopen en Acceptatie Verkrijgen

  De training is bedoeld voor medewerkers die instemming op hun ideeën willen krijgen.
  Het individuele karakter van de training zorgt ervoor dat deze aansluit bij jouw eigen praktijk en leerdoelen. Je werkt met praktijkopdrachten, opdrachten met collega’s, oefent in jouw eigen werksituatie, doet aan zelfreflectie en spart met je begeleider.
  Wekelijks bespreek je de uitgevoerde opdrachten met je begeleider via telefoon of mail. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 3 (werk)dagen in een periode van maximaal 3 maanden, afhankelijk van je leerdoel en tijd.
  De training is afgestemd op de behoeften van de deelnemers, of je deze nu in groepsverband doet, of individueel als Workplace Learning.

  Voorvereisten

  Voor deelname aan de opleiding is geen specifieke voorkennis of vooropleiding vereist.

  Doelstellingen

  Misschien heb je regelmatig een idee voor een betere aanpak, een slimmere technische oplossing, een kwaliteit- of procesverbetering. In deze competentietraining leer je jouw idee op een passende manier te communiceren. Daarbij is er zowel aandacht voor hoe je de boodschap afstemt op jouw publiek als voor de vorm die bij jou past. Tijdens de opleiding krijg je daarmee ook inzicht in je eigen stijl van communiceren. Na afloop van de opleiding:  kun je je idee stellig communiceren kun je jouw idee ondersteunen met argumenten die passen bij jouw publiek ben je in staat adequaat om te gaan met vragen en weerstand

   
 • Gerelateerd

  Vakgebied
  Personal Skills
   
 • e-CF competenties bij deze training

   

  Bij Capgemini Academy geloven wij in transparantie en overzicht in het opleidingslandschap. Daarom kan je hieronder zien aan welke e-CF competentie deze training of certificering bijdraagt. Kijk voor meer informatie over hoe jij het e-Competence Framework kan gebruiken op deze pagina. Wil je weten hoe je het e-CF binnen jouw organisatie kan toepassen, lees dan meer op deze pagina.

   

  e-Competence Level12345
  D.4.Purchasing_Level     
  D.5.Sales Proposal Development     
  D.6.Channel Management     
  D.9.Personnel Development