• IREB Advanced Elicitation and Consolidation Examentraining

  Het boven tafel krijgen van de requirements is best lastig. Welke stakeholders zijn betrokken, wat willen ze en hoe ga je om met hun belangen? Deze examentraining bereidt je gedegen voor op het IREB-Advanced Elicitation and Consolidation examen. Dit... Lees meer >
  < Terug naar vorige pagina
  Training code
  CGAIRBA1CE
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  6
  Kosten
  €1.795,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  In deze Nederlandstalige groepstraining gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

  Training code
  CGAIRBA1CE
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal materiaal
  Engels
  Dagdelen
  6
  Kosten
  €1.795,00
  excl. BTW Geen extra kosten.

  In deze Nederlandstalige groepstraining gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

 • Wat is IREB Advanced Elicitation and Consolidation Examentraining

  Het boven tafel krijgen van de requirements is best lastig. Welke stakeholders zijn betrokken, wat willen ze en hoe ga je om met hun belangen?

  Deze examentraining bereidt je gedegen voor op het IREB-Advanced Elicitation and Consolidation examen. Dit door de theorie pakkend neer te zetten en te oefenen met examenvragen. Je leert wat stakeholdermanagement is en hoe je je stakeholders op één lijn brengt. Ook gaan we in op welke elicitatietechnieken je het beste kunt gebruiken in je project. We bespreken bronnen waaruit requirements te achterhalen zijn. En je leert hoe je met conflicten in requirements omgaat. Het bijbehorende examen bieden wij op dit moment niet aan, maar in de training hoor je hoe je dit kunt boeken. 

  Het examen is niet inbegrepen bij deze training. Wil je het examen doen, dan kun je het boeken via een Pearson Vue examencentrum.

 • Voor wie is IREB Advanced Elicitation and Consolidation Examentraining?

   

  In je rol achterhaal je requirements en stemt ze af met je stakeholders. Requirements management en stakeholder management is daarbij aan de orde. Je werkt bijvoorbeeld als business/informatie analist, functioneel ontwerper, functioneel beheerder, systeem analist, architect, requirements specifier en/of tester. Je bent in bezit van het IREB-Foundation certificaat óf geslaagd voor de module Requirements Engineering (onderdeel van diploma Business Analysis) van de British Computer Society (BCS).

 • Gerelateerd

  Vakgebied
  Requirements
   
 • e-CF competenties bij deze training

   

  Bij Capgemini Academy geloven wij in transparantie en overzicht in het opleidingslandschap. Daarom kan je hieronder zien aan welke e-CF competentie deze training of certificering bijdraagt. Kijk voor meer informatie over hoe jij het e-Competence Framework kan gebruiken op deze pagina. Wil je weten hoe je het e-CF binnen jouw organisatie kan toepassen, lees dan meer op deze pagina.

   

  e-Competence Level12345
  A.6.Application Design     
  D.11.Needs Identification