The Art of Digital Workforce Transformation

28 September 2017
Categorie:
Subject matter

Webinar Mark Vervuurt Big Data Analytics Lab

Digitale vaardigheden zijn essentieel voor de veranderingen die nu op ons afkomen maar dit is vaak niet genoeg. Een succesvolle professional begrijpt ook de business, de sector, de eigen organisatiecultuur, de klanten en collega’s. Hoeveel veranderingen kan de workforce van een organisatie aan.


Co bespreekt welke veranderingen op korte termijn van belang zijn en hoe je digital kan gebruiken om succesvol te zijn. Gebruik digital om je te ontwikkelen met technieken als gamification, self paced online learning, learning bytes, badging en learning on the job met het gebruik van persoonlijke digitale technologieën als wearables, smart devices, sensors en social media etc. Maak je eigen learning journey.

 

Volg het live webinar van Co Siebes, stel al je vragen via de chat en kom meer te weten over hoe jij digital kan gebruiken om jouw organisatie succesvol te maken.

 

 

Co Siebes, Lead Consultant Digital Workforce Transformation.

 

Co is lead consultant bij Capgemini Academy op het gebied van Digital Workforce Transformation. Hij stelt samen met de klantorganisatie gewenste competentieprofielen op en ontwerpt curricula. Co Siebes adviseert ook de Europese Commissie bij de ontwikkeling en implementatie van het e-Competence Framework.