Digital Mastery and why it matters!

09 Mei 2019
Categorie:
Trends in IT

 

Webinar: Digital Learning HubsNieuwe technologie is overal aanwezig en dat merk je iedere dag!

 

Zo vertelde een collega me laatst dat je via een app reisvaccinaties voor verre reizen gewoon thuis kan laten plaatsvinden. En toen ik laatst een verzekeringsclaim indiende na een lekkage. Nam de medewerker via de camera van mijn eigen smartphone, op afstand de schade op en kende op basis daarvan meteen de vergoeding toe. Ik zegde een tijdschrift van de kinderen op via een chatbot. Om 11 uur ’s avonds. En ik kon precies zien waar de bezorgdienst van mijn nieuwe hardloopschoenen uithing!

 

Mooie voorbeelden van organisaties die nieuwe technologie succesvol in weten te zetten voor interne procesoptimalisaties en nieuwe diensten met een enorme impact op klantbeleving. Er is zoveel mogelijk! Denk aan bol.com als platform voor kleinere webwinkels en Greenwheels om auto’s te delen.

 

Digital Mastery is het vermogen om techniek voor je te laten werken. Maar daar stopt het niet. Want wat mag je eigenlijk verwachten vanuit het management? En wat moeten we er voor leren, doen en laten? En hoe verandert het de organisatie? Qua cultuur bijvoorbeeld.

 

In Digital Mastery onderzoeken we de kenmerken. Wat maakt die masters nou anders dan andere organisaties? Volg dit webinar en je komt het te weten!

 


Maarten Glaser

Innovation Manager

 

Maarten Glaser is Innovator en trainer voor Capgemini Academy. Maarten houdt zich bezig met Business innovatie voor de klanten van Capgemini.

 

Maarten organiseert en faciliteert Hackathons, Design Sprints en Co-creation challenges en helpt klanten om businessvraagstukken vanuit de designgedachte te benaderen.

 

Datum: 23/05/2019
TIjd: 16.00 uur