Confronteren & reageren op een toenemende set van markt dynamieken

13 Augustus 2019
Categorie:
Trends in IT

Trendpresentatie Sicco MaathuisWe staan voor een ongekende tijd qua zakendoen en technologie. Een tijd dat geen bedrijf, overheid of not-profit instituut onaangeraakt laat. Het maakt niet uit welke grootte, locatie of missie je hebt. Deze presentatie helpt je (als een (globale) onderneming) te confronteren & te reageren op een steeds toenemende intense set van markt dynamieken.

 

Ben jij geïnteresseerd in de waarde verschuivingen achter technologie, met wat daarvan de impact is op de mensheid? Schrijf je dan in voor deze trendpresentatie en discusieer naderhand mee!

 

Sicco Maathuis

Het helpen van mensen en bedrijven 'the Art of the Possible' te ontdekken door mensen te inspireren om vooruit te kijken en dit te koppelen aan hun bedrijfsstrategie. Ik identificeer (innovatieve) zakelijke kansen die rechtstreeks de resultaten bevorderen en verbeteren. Ik ben een ervaren Innovation Managers Lead, Change Manager, Agile Transformatie Coach en Trend Researcher, die (toekomstige) strategieën ontwerpt en uitvoert t/m de implementatie.

 

 

Let op: Dit webinar is om technische redenen geannuleerd. Een opname van de presentatie zal t.z.t. op deze pagina geplaatst worden.