Succeeding in the digital age, the times they are a-changin

03 Oktober 2019
Categorie:
Education

 

Webinar Succeeding in the Digital Age - Petra Hendriksen

In het bestaan van de wereld zijn er meerdere baanbrekende evoluties geweest. De Computers (derde industriele revolutie) waren de laatste om onze wereld onderste boven te zetten. Inmiddels zijn we aangekomen in het volgende tijdperk: het digitale tijdperk.

 

 

Een tijdperk waarvan de verwachtingen immens hoog zijn en welke veel nieuwe kansen biedt zoals zelfrijdende auto's, intelligente robots en slimme huizen.

 

In dit webinar vertelt Petra Hendriksen je over onze visie op slagen in dit nieuwe tijdperk. We nemen je mee in de nieuwste ontwikkelingen en geven je inzicht hoe jij je je kan ontwikkelen. We leggen uit hoe we jouw succes als IT professional in het Digitale Tijdperk kunnen begeleiden.

 

Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor dit webinar!

 

Petra Hendriksen 

Innovatie Manager & Business Developer

 

Petra Hendriksen spreekt regelmatig met executives van grote organisaties over digitale ambities en worstelingen om hierin de mensen mee te krijgen en innovatiever te worden. Ze bedenkt, experimenteert en ontwikkelt nieuwe leeroplossingen hiervoor met en voor deze organisaties.

 

Als verandermanager in IT heeft ze veel verschillende rollen vervuld, waarbij haar passie draait om vernieuwing, samenwerking, menselijk gedrag, technologie en procesverbetering. Petra spreekt regelmatig op congressen, publiceert blogs en post actief op LinkedIn. Ze was eerder te zien in webinars over “The Digital Talent Gap”, “Duurzaam ontwikkelen en op een moderne manier leren”, “De Lift en Shift van IT” en “Technovision 2017: Realizing digital ambitions, it’s all about the people”.