Webinar: 10 do’s bij succesvolle medewerkerontwikkeling

31 Mei 2018
Categorie:
Education

Je kunt het webinar terugkijken onderaan deze pagina.

 

Ontwikkelen, bijblijven, innoveren: het is belangrijker dan ooit. Techniek is belangrijk; medewerkers maken het verschil. Hoe stimuleer je de natuurlijke wil om te leren en te ontwikkelen? Hoe zorg je voor beweging en dan ook nog de goede kant op? Het antwoord is eigenlijk niet moeilijk, je moet het alleen wel doen!

 

Tijdens dit webinar geeft Annerieke Bosman, Change Consultant, Trainer en Coach voor Capgemini Academy, praktische handvatten om van medewerkontwikkeling een succes te maken. En gaat ze in op 10 do's voor succesvolle medewerker- en organisatieontwikkeling. Ben jij je bewust van de 'gap'? Schrijf je in voor dit webinar en ontdek hoe je die kan overbruggen.

 

Annerieke richt zich op medewerkerontwikkeling op organisatie-, team en individueel niveau. Zij heeft ervaren wat wel en niet werkt, kent de valkuilen en weet hoe deze te vermijden. Zij ziet hoe men opleeft als medewerkerontwikkeling een succes is. Mens en organisatie worden en beter van.

 

Meer weten over dit onderwerp? Bekijk de thema pagina en download Annerieke's gelijknamige whitepaper '10 do’s bij succesvolle medewerkerontwikkeling'. Vragen over het whitepaper? Stel ze tijdens het webinar. Meld je nu aan voor het webinar via het formulier onderaan deze pagina.

 

Annerieke Bosman

Change Consultant, Trainer en Coach

Capgemini Academy