Webinar: Design Thinking als motor voor innovatie en Design Cultuur.

15 Januari 2019
Categorie:
Subject matter

Dit webinar vindt plaats op donderdag 31 januari om 16.00 uur en is live te volgen. Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Webinar: Digital Learning Hubs

Een industriele revolutie is in volle gang. Data, AI en Cloud zijn belangrijk om een rol van betekenis te blijven spelen in een wereld van verregaande automatisering en robotisering. Nieuwe technologie omarmen we snel en gemakkelijk in onze privélevens. Smartphones, Voice assistents, slimme lampen en smartwatches.

 

Maar staan we ook stil bij de impact van technologie op ons werk. Hoe kunnen we er efficienter gebruik van maken? En hoe ontwikkel je onderscheidende producten en services met die technologie? In deze webinar bekijken we Design Thinking als motor voor innovatie. En we kijken naar de manier waarop design een vaste plek kan krijgen in een traditionele bedrijfscultuur zodat er ruimte ontstaat voor innovatie. Een design cultuur.

 


Maarten Glaser

Innovation Manager

 

Maarten Glaser is Innovator en trainer voor Capgemini Academy. Maarten houdt zich bezig met Business innovatie voor de klanten van Capgemini.

 

Maarten organiseert en faciliteert Hackathons, Design Sprints en Co-creation challenges en helpt klanten om businessvraagstukken vanuit de designgedachte te benaderen.

 

Datum: 31/01/2019
TIjd: 16.00 uur
Locatie: Online