Webinar: Help! De IT robots nemen mijn werk als IT Professional over

27 Oktober 2016
Categorie:
Education

Help! De IT robots nemen mijn werk als IT Professional over.

Hoe blijf ik in IT aan het werk de komende jaren? Het zijn immers spannende tijden voor een IT Professional. Er is nu misschien voldoende en interessant werk maar dat kan volgend jaar zomaar anders zijn en dus moet je bijblijven. Co Siebes laat zien hoe je het beste voorbereid kan zijn op de toekomst en hoe verschillende frameworks voor competentie ontwikkeling je hierbij kunnen helpen.

 

Er zijn verschillende competentie frameworks populair in de wereld. In Europa wordt steeds meer het e-Competence Framework gebruikt. De reden om dit framework te ontwikkelen was omdat we in Europa achter liepen en veel/heel veel geld lieten liggen. Europa is goed in het bedenken van IT technologieën, denk hierbij aan ‘oude’ technologieën als Blue tooth, Cloud, textmessaging maar het zijn andere regio’s op de wereld die hiervan een succes maakten. Laten we zorgen dat we bij de ontwikkeling van IT robots (ook een Europese innovatie) zelf aan het roer blijven.

 

 

Co Siebes, Lead Consultant Workforce Transformation bij Capgemini Academy.

Co Siebes stelt samen met klantorganisatie gewenste competentieprofielen op en ontwerpt curricula. Co adviseert ook de Europese Commissie bij de ontwikkeling en implementatie van het e-Competence Framework.