Webinar: Hoe sterk is jouw “BrainMuscle”?

29 Maart 2018
Categorie:

webinar-frank-wammes-brain-muscleMet de exponentiele groei van computing power en nog belangrijker de exponentiele groei van software platformen, applicaties en oplossingen wordt de wendbaarheid van elke IT professional getest. En niet alleen op de harde IT kant, ook op de skills en vaardigheden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw “BrainMuscle” dermate ontwikkelt dat je in deze turbulentie niet alleen overleeft, maar juist trendsettend wordt? Dat je zelf je toekomst kan bepalen, en niet dat het je overkomt.

 

Tijdens dit webinar geven we tips en tricks over de nieuwe opkomende technologieën  en geven we je de Fitness uitrusting om je “BrainMuscle" te trainen.  

 

 

Frank Wammes, Chief Technology Officer, Capgemini Europa

Het verbinden van de bits met de beats is Frank's passie. Het combineren van passie, technologie en creatieve positieve impact is wat hem tijdens zijn carriere in IT drijft. Als spreker, executive coach en innovation lead helpt hij de klanten van Capgemini met het ontdekken van de 'kunst van het mogelijke' zoals hij dat zelf zo mooi noemt. En helpt hij hen kansen te zien die leiden tot directe verbetering. Frank's hobbies? In zijn vrije tijd is hij gecertificeerd vuurloop instructeur.