• WHAT'S NEXT.


  Vandaag de dag is er sprake van grote verandering en sterke disruptie in innovatie en technologie. De vaart waarin we verandering meemaken is misschien zelfs hoger dan ooit te voren. Deze ontwikkelingen creeëren kansen voor een ieder die actief is de wereld van IT. Het creërt echter ook de verplichting om continu bij te blijven met de meest recente ontwikkelingen op gebied van technologie, ofwel de 'Technotrends'.

   

  Uit gesprekken met klanten en deelnemers aan onze trainingen is het ons duidelijk geworden dat steeds meer mensen moeite hebben met het up to date blijven over deze trends. Capgemini Academy wil hier graag in faciliteren. Daarom hebben wij onze eigen benadering van Technotrends bedacht: "What's Next".

   

  Op deze speciaal daarvoor ingerichte pagina en onze social media kanalen posten wij 'What's Next' video's. In de korte hapklare video's gaan we enkel in op die aspecten die je moet weten over dat onderwerp. Dus zonder je te vervelen of er te langdradig over te doen.

   

  De video's gaan allemaal over een ander onderwerp. Echter maken ze steeds deel uit van een serie, zoals bijv. Cyber Security, Digital, Artificial Intelligence en Virtual Reality. Heb jij tips of is er een onderwerp waar je meer over wilt weten? Laat het ons vooral weten! Stuur ons een bericht via het contactformulier.