Capgemini Academy
Experience the Experience
Bel ons phone 030 - 689 6600
 
 
 

 
 
subdomein
Change Management
 
 

Projectmanagement gaat vooral over het op tijd en binnen budget opleveren van gewenste producten. Om te borgen dat met die producten de gewenste baten in je organisatie ook echt worden gerealiseerd, is het essentieel om veranderingen in de organisatie goed te managen. Effectief Change Management helpt veranderingen soepel door te voeren Iedere organisatie en iedere verandering is uniek en vraagt om een eigen aanpak.

Wilt u graag met succes een verandering doorvoeren in een organisatie? Zoekt u handvatten om bij de medewerkers een attitudeverandering te bewerkstelligen? Capgemini Academy biedt u – onder de noemer Change Management - twee opleidingen die u een handvat bieden voor professionele en succesvolle organisatorische verandering.

In de opleidingen Change Management leert u  de verandermanagement-richtlijn van APMG. Dit betreft de richtlijn ‘Making sense of Change Management’ voor de begeleiding van veranderingsprocessen in organisaties. Deze Change Management richtlijn geeft een uitgebreid overzicht van alle modellen en best practices op het gebied van veranderkunde.

De opleidingen bereiden u voor op de APMG-examens Change Management Foundation en Practitioner. De examens kunt u ook bij Capgemini Academy boeken en afleggen. Wanneer u slaagt, ontvangt  uhet officiële APMG-certificaat. APMG is een internationaal accreditatie- en certificeringsinstituut bekend van toonaangevende methodes voor projectmatig werken als PRINCE2®, MSP en M_o_R®.

Cursus Agenda
blokken
  • Utrecht
  • voldoende beschikbaarheid
Inschrijven
  • Utrecht
  • voldoende beschikbaarheid
Inschrijven
 
Naast opleidingen in Change Management bieden we een breed aanbod managementopleidingen. Het door Capgemini Academy opgestelde Curriculum voor projectmanagers omvat vakgerichte opleidingen, businessgeoriënteerde opleidingen, training in persoonlijke vaardigheden en opleidingen in specifieke methoden en technieken. In het Curriculum voor projectmanagers vindt u meer informatie over dit geïntegreerde opleidingsprogramma.