• All You Can Train


  Blijven ontwikkelen is cruciaal

  Leren en ontwikkelen is voor elke werknemer cruciaal en dat geldt zeker voor IT-professionals. De ontwikkelingen in de IT-sector blijven elkaar in rap tempo opvolgen en om relevant en effectief te blijven is het van groot belang dat IT’ers zichzelf regelmatig bijscholen. Op die manier blijven IT’ers in een snel veranderende wereld relevant en hebben ze altijd de juiste technische en persoonlijke vaardigheden in huis.

   

  Werkgevers investeren graag in de ontwikkeling van hun medewerkers, maar het is natuurlijk wel van belang dat dit effectief en kostenefficient gebeurt.

   

  Onbeperkt leren voor een vast bedrag

  Met All You Can Train van Capgemini Academy volgen medewerkers zoveel trainingen als ze zelf willen. Deelnemers aan All You Can Train hebben onbeperkt toegang tot ons hele portfolio van Open Rooster Groepstrainingen. Het gehele aanbod is beschikbaar als online training, waardoor deelnemers van overal ter wereld kunnen deelnemen.

   

  Al onze trainingen worden verzorgd door ervaren trainers en opleidingskundigen die veelal zelf met beide benen in de praktijk staan. Hierdoor kunnen ze als geen ander de link leggen tussen de theorie uit het (online) klaslokaal en de praktijk.

   

  Hoe werkt All You Can Train?

  Je kunt zowel groepen medewerkers als individuen opgeven voor All You Can Train. Na inschrijving krijgen deelnemers toegang tot ons gehele aanbod aan groepstrainingen, waarvoor ze zich gratis kunnen inschrijven. Dit alles is beschikbaar voor een laag en vooraf vastgesteld bedrag per maand.

   

  Meer weten over All You Can Train? Klik hier om de brochure te downloaden of neem contact op via onderstaand contactformulief of bel direct met +31 (0)30 203 0510 en we staan je graag persoonlijk te woord!