• Capgemini Academy

  Get The Future You Want

  Bij Capgemini Academy geloven we in talent. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen boven zichzelf uit kan stijgen. Om dit talent te ontwikkelen én ervoor te zorgen dat jouw organisatie ook in de toekomst over de juiste ICT-vaardigheden blijft beschikken, bieden wij drie diensten aan: trainingen, digitale leeroplossingen op maat en advies over duurzame inzetbaarheid. Zo halen we samen de maximale potentie uit jou en jouw werknemers. 

   

  Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.


  Onze drie pijlers: Learning Advisory, Trainingen en Digital Learning 

  De experts van Capgemini Academy adviseren je als organisatie over leer- en ontwikkelingsvraagstukken, verzorgen trainingen én ontwerpen, bouwen en onderhouden digitale leeroplossingen. 

  Learning Advisory

  Advies over beleid en uitvoering. Succesvolle organisaties laten medewerkers een leven lang leren. Ze omarmen duurzame inzetbaarheid. Om sturing aan dit proces te geven, moet je weten welke vaardigheden nodig zijn om ook in de toekomst succesvol te zijn. Voor onze opdrachtgevers maken we precies dat inzichtelijk. Capgemini Academy gebruikt een eigen, wetenschappelijk onderbouwde methode voor het ontwerpen en uitvoeren van trainingen. Zodat organisaties talent gestructureerd kunnen ontwikkelen en blijvend aan zich kunnen binden. Sleutel tot succes.

  Trainingen

  Technologieën, methoden en soft skills. Capgemini Academy is het trainingsinstituut van Capgemini, marktleider op het gebied van IT met meer dan 300.000 medewerkers wereldwijd. We hebben daarmee toegang tot kennis en ervaring op elk IT-gebied. Onze trainers zijn niet alleen didactisch onderlegd, ze staan bovenal met beide voeten in de klei. Als een deelnemer uit ons aanbod van ruim 250 trainingen een passende heeft gevonden, kiest hij of zij vervolgens zelf de vorm die het beste aansluit: online en/of klassikaal bij ons in Utrecht of binnen de muren van de eigen organisatie. 

  Digital Learning

  Motor voor digitale transformatie. Capgemini Academy creëert zelf verschillende vormen van content voor digitale leeroplossingen, waarmee we transformaties bij onze klanten ondersteunen. Denk aan eLearning modules, microlearnings en digitale games waarin deelnemers in een levensechte ervaring onderdompelen. De leeroplossingen zorgen voor een zichtbare verandering in gedrag en/of houding op de werkvloer. Geautomatiseerde, op maat gemaakte leerpaden houden deelnemers betrokken door op het juiste moment relevante content beschikbaar te maken op een persoonlijk Learning Experience Platform. 
   

  Meer weten over hoe we jou kunnen ondersteunen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? We gaan graag met je in gesprek. Je kunt ons bereiken via ons e-mailadres: academy@capgemini.com of bel ons op +31 (0) 30 203 0510. Je kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 16:30 uur. 


  Capgemini Academy. Get The Future You Want.

 • Locatie Utrecht


   

  Reykjavikplein 1

  3543 KA Utrecht

  Telephone: +31 (0)30 203 0510

  academy@capgemini.com

   

  Plan Route

   

  Locatie Amsterdam

  Aristo Amsterdam
   

  Teleportboulevard 100

  1043 EJ Amsterdam

  Telephone: +31 (0) 88 - 230 10 20

  academy@capgemini.com

   

  Plan Route

   

 • Gerelateerd