• Capgemini Academy

  Capgemini Academy

  Capgemini Academy

   
  Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uitdrukking wat u aan kwaliteit van ons kunt verwachten: “Onze passie is praktijkrelevant opleiden waar we onze klanten boven verwachting mee verder helpen.” We leggen u graag uit hoe we deze missie naar de praktijk vertalen.
   

  Praktijkrelevant opleiden

  Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor Capgemini uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.
   

  Boven verwachting

  Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen. We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.
   

  Verder helpen

  U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.
   

  Passie

  Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Om mee te kunnen bewegen met de nieuwste ontwikkelingen hebben we allianties met IBM, SAP en Oracle. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.
   
  Lees meer over onze visie in de brochure.
 • Locatie Utrecht


   

  Reykjavikplein 1

  3543 KA Utrecht

  Telephone: +31 (0) 30 689 6600

  academy@capgemini.com

   

  Plan Route

   

  Locatie Amsterdam

  Aristo Amsterdam
   

  Teleportboulevard 100

  1043 EJ Amsterdam

  Telephone: +31 (0) 88 - 230 10 20

  academy@capgemini.com

   

  Plan Route

   

  Locatie Aristo Eindhoven

   

  Vestdijk 30 

  5611 CC Eindhoven

  Telefoon: 088 - 230 10 40

  academy@capgemini.com

   

  Plan Route

   

  Locatie High Tech Campus Eindhoven

   

  High Tech Campus 1

  5656 AE Eindhoven - The Netherlands

  +31 (0) 40 230 57 00

  academy@capgemini.com

   

  HTC website route

   

  Plan Route

 • Gerelateerd