• Diensten


  De Capgemini Academy visieDigitalisering staat op de agenda van elke executive. Digitale technologiën maken de wereld kleiner en bereikbaarder, waardoor er meer global wordt (samen-)gewerkt.

   

  Mensen in deze organisaties moeten de digitale ontwikkelingen kennen, omarmen en inzetten om deze ambities te realiseren en global te werken. Dit betreft zowel mensen binnen IT als in de rest van de organisatie.

   

  De uitdaging is om mensen duurzaam employable te houden, om het gat te dichten tussen de gevraagde en beschikbare skills en te werken met nieuwe sourcingmodellen op een global schaal. Capgemini Academy is de people partner voor organisaties met een sterke digitale ambitie die deze uitdagingen ervaren.

   

  Wij helpen om mensen in deze organisaties te inspireren om digitale trends te adopteren en aan het stuur te komen van hun eigen skillontwikkeling. We bieden hoogwaardige oplossingen om het leerproces te faciliteren, met leerplannen, (eCF) competentieprofielen, assessment/ontwikkelplannen, moderne e-learning journeys en high impact (virtual) groupssessies. Daarbij zorgen we ervoor dat dit leidt tot meetbare competentieontwikkeling en verbetering van business resultaten.

   

  Hoe wij dit doen? Ontdek onze diensten hier onder.