01 December 2022

SAP Transformation Hub:
soepel en succesvol overstappen op
SAP S/4HANA

Overstappen op SAP S/4HANA is een revolutie voor eindgebruikers en medewerkers, maar kan ook flink uitdagend zijn. Hoe regel de juiste ondersteuning, zodat ze ‘on the job’ het nieuwe systeem leren kennen? Capgemini Academy staat voor je klaar met de SAP Transformation Hub.

 

Capgemini Academy is een bewezen leer- en ontwikkelingspartner bij grootschalige SAP transformaties. Wij helpen al jaren organisaties bij het onboarden van medewerkers die met een nieuw SAP-systeem te maken krijgen en daar efficiënt en effectief mee moeten leren werken. Door ze op maat te bedienen bij ‘vastlopers’ en ontbrekende informatie, voorkomen we hick-ups in de dagelijkse gang van zaken, terwijl we medewerkers tegelijkertijd klaarstomen om alles uit het nieuwe systeem te halen.

 

Tijdwinst, maatwerk, altijd up-to-date

De SAP S/4HANA Transformation Hub van Capgemini Academy is de ideale tool om je personeel snel en efficiënt met jullie nieuwe SAP-systeem bekend te maken: de medewerker logt in, zoekt het antwoord op zijn of haar vraag en kan direct weer verder. Met de SAP Transformation Hub ben je gegarandeerd van:

 

  • • Tijdwinst: omdat de hub altijd en overal beschikbaar is, kan je werknemer door met zijn werk
  • • Maatwerk: de hub biedt voor elke rol en functie in jouw organisatie een eigen leerpad
  • • Up-to-date support: onze SAP-specialisten werken de hub continu bij naar de laatste versie van SAP S/4HANA

 

Online, klassikale en persoonlijke leerpaden

Trainingen en persoonlijke leerpaden versterken het leereffect van de SAP Transformation Hub door in te spelen op specifieke behoeften van medewerkers. Onze SAP trainingen zijn standaard onderdeel van de SAP Transformation Hub, zowel klassikaal als virtueel te volgen en worden gegeven door professionele coaches in samenwerking met SAP-experts. Naast standaard online trajecten bieden we leertrajecten op maat aan. Functioneel beheerders hebben bijvoorbeeld diepgaandere kennis van SAP S/4HANA nodig. Klassikale lessen nemen we op zodat ze na afloop als e-learning aan de hub toe te voegen zijn. Zo kan een nieuwe lichting medewerkers de trainingen later óók volgen.

 

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de SAP Transformation Hub voor jouw organisatie? Vul onderstaand formulier in en één van onze experts neemt snel contact met je op.

 

SDP contact page