• Zoek in vakgebied

  Leerplan Projectmanagement

 • Onze Experts

 • Professioneel projectmanagement is essentieel

  Projectmatig veranderen in organisaties is een cruciale succesfactor geworden. Om succesvol in te spelen op de steeds sneller veranderende omstandigheden moeten organisaties steeds dynamischer optreden. Dit vraagt veel van de veranderingskracht van de organisatie. Professioneel projectmanagement wordt hierbij steeds meer van belang. Capgemini Academy biedt een breed aanbod trainingen in projectmanagement, waarmee je professioneel projectmanagement mogelijk maakt in jouw organisatie.
   
  We bieden verschillende curricula voor Projectmatig werken. Klik op "Leerplan Projectmanagement" voor een volledig inzicht in ons curriculum.

  Waarom portfolio-, programma en projectmanagement?

  Deskundig projectmanagement gaat over de goede dingen op de juiste manier uitvoeren. Slagvaardig opdrachtgeverschap en adequate en zorgvuldige ondersteuning in de uitvoering van projecten, programma’s en portfolio’s van veranderinitiatieven zijn hierbij essentieel. De uitdaging zit in maximale waarde creëren met beperkte middelen. Dit zijn allemaal onderwerpen die in de trainingen projectmanagement van Capgemini Academy aan bod komen.
   

  All-round training in projectmanagement

  Capgemini Academy biedt een uitgebreid palet aan trainingen, assessments en workshops voor projectmanagers, programmamanagers, portfoliomanagers, en PMO’ers. Op het gebied van projectmatig werken komt het aan op een goede combinatie van vakkennis, vaardigheden en attitude die je in jouw rol nodig hebt. In onze vaktrainingen bieden wij deze onderwerpen geïntegreerd aan. Voor specifieke vak- of gedragscompetenties bieden wij korte en gerichte Projectmanagement Short Tracks aan.
   

  Kwalificeren via certificering

  Natuurlijke kun je jezelf met onze trainingen ook voorbereiden op veelgevraagde certificeringen voor projectmanagement, zoals PRINCE2®, MoP®, MSP® en IPMA.
   

  De praktijk als basis

  Al onze project- en programmamanagement trainingen komen rechtstreeks voort uit de praktijk. De trainers in onze trainingen zijn ervaren projectmanagers die zelf regelmatig in projecten actief zijn. Schrijf je dus nu in voor één van onze trainingen in projectmanagement en leer projectmanagement aan de hand van voorbeelden uit de praktijk! 
   
 • Gerelateerd

  Maatwerk & Incompany
  Maatwerk Trainingen  Een maatwerktraining stelt je in staat om groepen medewerkers, tegelijkertijd, dezelfde training te laten volgen op een door jou gekozen locatie. Je...
  Zakelijke diensten
  De business is steeds meer afhankelijk van IT. Dus stelt de business steeds hogere eisen aan de IT-afdeling. Het moet sneller, goedkoper, flexibeler, veiliger en moderner. Ontwikkeling...